Платформата HBO Max е дала зелена светлина за започване на

...
Платформата HBO Max е дала зелена светлина за започване на
Коментари Харесай

Анимация за кралското семейство ще тръгне по HBO Max - slava.bg

Платформата HBO Max е дала зелена светлина за започване на план, който ще визира историята на кралското семейство. Анимацията, която ще носи името „ Принцът “ ще бъде написана от Гари Джанети, който стои и зад филмчето „ Family Guy “.

Сценаристът дълго време разгласява в своя Инстаграм профил мислени мнения от принц Джордж, който разяснява какво се случва в двореца. По този метод Джанети съумя да впечатли своите фенове и да ги накара да помечтаят за нещо сходно и в ефирен вид.
Е, фантазиите им се сбъднаха и самият Гари ще озвучава принц Джордж, който още веднъж ще бъде разказвачът в историята.

Люси Пънч и артистът от „ Игра на тронове “ Айуън Риън ще са гласовете на Кейт Мидълтън и принц Уилям, а Орландо Блум и Кондола Рашад ще влязат като принц Хари и Меган Маркъл. Към актьорския състав се причисляват и гласовете на Франсис де ла Тур като кралица Елизабет II, Том Холандър като принц Филип и като принц Чарлз, както и Алън Къминг като иконома Оуен.

Това е вторият план сред HBO Max и Гари Джанети. Преди беше обявено, че той ще направи документален филм, който ще наблюдава пътешествията на сценариста и брачна половинка му Брад Гореси. Името на поредицата ще е Brad and Gary Go To...

Платформата HBO Max се чака да бъде пусната напролет на 2020 година, само че към този момент няма точна дата по кое време може да чакаме анимацията „ Принцът “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР