Платформата дава гъвкави възможности на преподавателитеMicrosoft Teams помага на учители

...
Платформата дава гъвкави възможности на преподавателитеMicrosoft Teams помага на учители
Коментари Харесай

Microsoft Teams в помощ на дистанционното обучение

Платформата дава гъвкави благоприятни условия на преподавателите

Microsoft Teams оказва помощ на учители и възпитаници да останат свързани
(снимка: Microsoft)

Пандемията C ovid-19 засегна живота на хората по целия свят. Ежедневието на милиони, в това число преподаватели и учащи, беше повлияно, отбелязва Microsoft, чийто екип за просветителни начинания е предан да оказва помощ на учители и възпитаници да остават свързани и ангажирани.

Много учебни заведения продължат образованието от разстояние, поради сигурността на техните възпитаници и преподаватели. Платформата Microsoft Teams for Education подкрепя този развой, като обезпечава онлайн класна стая, тъй че учащите и учителите да намерят нови способи, посредством които да се концентрират върху ученето.

Безплатна за учебни заведения и университети, онлайн класната стая на Teams дава опция за образуване на виртуални срещи, домашни работи, файлове и диалози, налични на мобилно устройство, таблет, личен компютър или през браузър.

Microsoft Teams е част от Office 365 A1, който е безвъзмезден за просветителни институции. Веднага щом Teams е надъхан, преподаватели и чиновници могат да основават своя лична класна стая, да прибавят определени възпитаници, да споделят уроци, да основават домашни работи, да сътрудничат виртуално в действително време и да слагат оценки и дават персонална противоположна връзка, всичко на едно място.

Ето няколко бързи съвета от специалисти в образованието:

За да поддържа родителите и настойниците, които оказват помощ на децата си, екипът на Teams е основал Наръчник за отдалечено образование за възпитаници и родители. За преподавателите, принадлежности като Flipgrid, Skype in the Classroom и Minecraft: Education Edition могат също да оказват помощ за разнообразяването на деня и да обезпечат на учениците нови способи за връзка и демонстриране на знанията
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР