Платете си данъците. Регистрирайте се в държавния сайт за творци.

...
Платете си данъците. Регистрирайте се в държавния сайт за творци.
Коментари Харесай

Държавна програма за създаване на изкуство

Платете си налозите.

Регистрирайте се в държавния уебсайт за създатели. Ако уеб сайтът е още в разработка, (за което се извиняваме) подайте документите си за създател на гише пет.
Преди това подайте другите документи на гише едно, две, три и четири. За задачата е належащо да си отделите две седмици, само че от какво значение е времето за вас в случай, че се занимавате с творчество?
Платете си държавната такса!
Вземете записка от персонален доктор, че сте ваксиниран и клинично здрав и можете да изпълзявате функционалността на създател. Също се изисква и негативен ПСР тест заради по този начин наложеното състояние.
Докажете, че до момента в който творите употребявате маска или шал за да не заразявате творбите си.
Изисква се и автентичен акт за раждане, както и две копия заверени от нотариус, ако възникне проблем дали и за какво съществувате.
Платете си държавните такси!
Страдате ли от съпътстващи психиатрични болести и в случай че не – за какво? Да се приложат документи от психото. Както и документ за кръвна група при положение на случай.
Номер на персонална банкова сметка, която да може да бъде запорирана при потребност.

Попълнете нашия формуляр:
Запишете четливо във формуляра според какъв създател сте – на цялостен или повърхностен работен ден.
Образование – да или не. (Да се означи с кръстче.)
Изисква се записка за креативно самоосигуряване от Национална агенция за приходите.
Изисква се рекомендация от двама оторизирани създатели в съответната област. Списъкът на оторизираните създатели ще намерите на нашия уебсайт. Ако уеб сайтът още е в разработка – на гише пет с записка за платени такси!
Изисква се клинично проучване за хемороиди (така потвърждавате, че сте в положение да седите на задника си).
Две паспортни фотоси и една в цялостен растеж. Не че ще потрябват, само че е наложително да ги подадете. Както и да платите таксата за подаване!
Докажете роднинска връзка с плочките на ларгото. Доказаната роднинска връзка, се смята за преимущество при кандидатстване.
Ние преотстъпваме програмата с платени права, с цел да създавате на нея вашите произведения. (За скулптурите имаме и безвъзмездни 3D пирнтери на промоция – купи един, заплати два и получаваш подарък фланелка и ключодържател).
За да получите безплатната ни стратегия е належащо да внесете първична сума от петдесет и два лв. като държавна такса за ( не се чете, само че има номер). Както и месечен абонамент от 100 и деветдесет лв..
Подбрано е експертно жури от съвършени, само че за сметка на това и дразнещи идиоти на инцидентен принцип най-вече от близки, родственици и другари ще бъдат назначени за ваши специалисти, куратори и ментори.
Заплатете държавните такси за създател както и молба и платени такси, че се нуждаете от специалист, куратор и наставник!
ВАЖНО!!! Приложете документ, че сте усвоили и сте минали изцяло на фотосинтеза.
Вдъхновете се. Ако изпитвате усложнения при основаване на изкуство се обърнете към администрацията.
При осъществяване на горепосочените условия – Честито и добре пристигнали в страната!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР