Платените стажове в компанията осигуряват възможност за професионално ориентиране и

...
Платените стажове в компанията осигуряват възможност за професионално ориентиране и
Коментари Харесай

ЧЕЗ стартира лятната стажантска програма за 2020 г.

Платените стажове в компанията обезпечават опция за професионално насочване и развиване на младежите

ЧЕЗ ще даде опция на 70 студенти и възпитаници да придобият на практика умения в действителна работна среда, като се включат в лятната стажантска стратегия на сдруженията на ЧЕЗ в България. Целта на програмата е да обезпечи благоприятни условия за професионално, личностно и кариерно насочване на младежите посредством асимилиране на практическата специфичност и особености в активността на фирмите от групата на ЧЕЗ в България. Най-голям брой младежи се ориентират за стаж в дирекции „ Експлоатация и поддържане " и „ Мерене и ръководство на данните " в „ ЧЕЗ Разпределение България " АД. Срокът за кандидатстване е 22 юни.

В стажантската стратегия могат да аплайват студенти от български и задгранични университети и възпитаници от XI и XII клас на професионални гимназии, учещи електротехнически или други, свързани с бизнеса на компанията, специалности. Традиционно стажанти на ЧЕЗ са студентите от „ ЧЕЗ Академия ", както и финалистите от състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ " за възпитаници и студенти. Различното тази година ще бъде, че някои от дейностите, самодейностите и формите на образование ще се проведат онлайн. На 18.06.2020 година от 14.30 ч. до 16:30 ч. ще се провежда онлайн среща с представители на ЧЕЗ и студенти от Технически университет-София.

Платените летни стажове са една от самодейностите на ЧЕЗ в поддръжка на професионалното обучение и основаването на готови и стимулирани хора, които да намерят професионалната си реализация в българската електроенергетика. През 12-те години от съществуването ѝ, през стажантската стратегия на ЧЕЗ минаха съвсем 900 участници, а над 200 откриха професионалната си реализация в сдруженията на ЧЕЗ в България. Някои от тях към този момент заемат и управителни позиции.

Допълнителна информация за стажантската стратегия и за самодейностите на ЧЕЗ в подекрепа на професионалното образовавие може да се получи на и-мейл адрес [email protected], на уеб страницата на ЧЕЗ - http://www.cez.bg/bg/karieri/stazhantska-programa.html, www.kadedrugade.com и във фейсбук-страницата „ ЧЕЗ-Къде другаде? " /https://www.facebook.com/kadedrugade/.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР