Пластичният хирург Григорий Перекрестов е извършил операцията. Родителите на жената

...
Пластичният хирург Григорий Перекрестов е извършил операцията. Родителите на жената
Коментари Харесай

Внимание, Дами! Може Да Се Случи На Всяка! Младата Майка Катя Си Сложи Силикон, Последва Най-Страшното!

Пластичният хирург Григорий Перекрестов е направил интервенцията. Родителите на дамата разкриха, че първо са получили информация за сполучливо довеждане докрай на интервенцията. Три часа по-късно обаче лекарите ги уведомили, че щерка им е умряла, предава Факти.

„ Всички наши въпроси бяха подценени. Обажданията ни също. Ние сме в обезсърчение, животът ни свърши, фамилията е съкрушено. Красиво, младо и интелигентно момиче си отиде. Те лишиха освен парите, само че и живота й ”, показаха родителите. Майката на умрялата жена съобщи, че тя се е грижела усърдно за външния си тип.

Въпреки това майката на Екатерина Киселева се пробвала да я разубеди за интервенцията за увеличаване на гърдите, само че без резултат. Тя добави, че Екатерина е била в чудесно здраве. РЕН ТВ заяви, че пластичният хирург, направил интервенцията, не е имал позволение за сходни интервенции. Властите водят следствие по случая. Разпитани са чиновниците в клиниката.

32-годишна Екатерина Киселева е майка на две деца – на 11 и 12 години. Печелела е положителни пари, пътувала е доста и се е грижела за външния си тип. Разследващите органи в Москва желаят да схванат кой е виновен за гибелта й. Ще бъде направена съдебно-медицинска експертиза. Случилото се с Екатерина не е казус. В продължение на години Анна Спицина от Москва е в кома след несполучлива пластична интервенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР