Пластичният хирург д-р Ибрахим Алпер Аксакал ще проведе напълно БЕЗПЛАТНИ

...
Пластичният хирург д-р Ибрахим Алпер Аксакал ще проведе напълно БЕЗПЛАТНИ
Коментари Харесай

За първи път в България идва един от най-добрите специалисти по ринопластика д-р Ибрахим Аксакал - 12 и 13 февруари в София

Пластичният хирург доктор Ибрахим Алпер Аксакал ще организира изцяло БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с нужда от пластична, реконструктивна и естетична хирургия на 12 и 13 февруари 2021г. в София.Той гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-новите и съвременни нововъведения и технологии в медицината.
Д-р Ибрахим Аксакал е измежду водещите експерти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия в Турция. Рейтингът му в страната е 4.7 от 5 точки.
Кой е доктор Ибрахим Алпер Аксакал?
Д-р Ибрахим Аксакал е роден в Трабзон през 1985г. Образованието си приключва в медицинския факултет на Истанбулския университет през 2009г., в катедрата по пластична и реконструктивна хирургия. След това специализира в Университет Ondokuz Mayıs, като приключва през 2015г.  Работният му опит стартира в образователната и изследователска болница Самсун през 2015г., където работи 2 години. Следващите две години работи в болница Медикъл Парк Гебзе. През 2019 година стартира частната си процедура.
Зад гърба си има над 2000 интервенции, като е най-търсен за ринопластика, оформяне на тялото и липосукция, хармония на гърдите и лицето. Има голям брой интернационалните изявления и проучвания.
При визитата си в България доктор Аксакал ще донесе специфична камера и стратегия за ринопластика, с цел да показва, по време на безплатните съвещания, по какъв начин би изглеждал пациента след интервенцията.
„ Целта на симулацията е да се срещнем с нашия пациент в общата ни концепция. За триумфа на интервенцията е доста значимо желанията на нашия пациент и хирургичните процедури да дават отговор на общите ни цели. С помоща на симулацията, дружно с пациента, дефинираме ясно задачата, към която се стремим.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доктор Аксакал на 12 и 13 февруари 2021г. в София, би трябвало да си запишат час авансово на:
телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 402 и +359 878 500 940 да заявят стремежи от тях час онлайн на.
Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР