Пластичните операции не са нещо лошо или укоримо. Напротив, в

...
Пластичните операции не са нещо лошо или укоримо. Напротив, в
Коментари Харесай

Анастасия – жената с "най-големите скули в света"

Пластичните интервенции не са нещо неприятно или укоримо. Напротив, в 21 век няма нищо срамно, в случай че се решиш на сходна сериозна стъпка, обвързвана с външния тип, който е несъмнено значим. Има известни персони, които задават " тренда " в другите корекции за разкрасяване.

Чипо носле, пухкави устни, обемни задни елементи, скули и куп други неща, които някои звезди трансформират, с цел да са по-секси и млади. Проблемът е, че някои хора, основно поради желанието си да им подражават, пристъпват към сходни корекции, които не всеки път са сполучливи и естетични.

Виж още: Скандално самопризнание: Карди Би изясни какво се случва сред нея и някогашния ѝ

Анастасия е от Украйна, а лицето ѝ е тотално променено, разследване на големите скули, които си е направила. Не знаем дали желае да подражава на дадена известна персона, само че украинката несъмнено има концепция по какъв начин тъкмо желае да наподобява. Анастасия Покрешчук се слави като дамата с " най-големи скули в света ", само че към момента не е удовлетворена от резултата, възнамерявайки да продължи да ги уголемява.

Тя почнала измененията първо с инжекции с филъри. Всичко почнало преди четири години и по този начин до през днешния ден. Резултатът... сами може да прецените. Въпреки стряскащия си външен тип, ексцентричната украинка към този момент има над 220 хиляди, почитатели в Инстаграм. Тя е единствено на 30 години, само че се е подложила на толкоз доста интервенции на скулите, че към този момент им изгубила броя.

Анастасия, която живее в Киев, твърди, че е обожава своя външен тип. На разкрасяващи процедури Анастасия подложила също устните си. Тя се сдобила също с ботокс на челото, врата и челюстта.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР