Пластичната хирургия преживява златен период. Все повече хора са готови

...
Пластичната хирургия преживява златен период. Все повече хора са готови
Коментари Харесай

Разбра се коя е новата мания на пластичната хирургия

Пластичната хирургия претърпява златен интервал. Все повече хора са подготвени да похарчат луди пари, с цел да трансформират нещо, което не харесват в лицето си. Или да прибавят друго, което считат, че ще ги направи по-красиви. Хората измислят какви ли не способи, с цел да се почувстват по-добре в кожата си - промяна на носа, увеличение на устните, ботокс против бръчки, променяйки най-представителната част от тялото си - лицето.

Най-новата мода в смяната на естествените черти на лицето е основаването на изкуствени трапчинки.

Много младежи намират трапчинките за привлекателни и желаят да имат такива, надявайки да наподобяват на звезди като Хари Стайлс, Миранда Кер и Ариана Гранде.

Процедурата е обикновена и лишава единствено 30 минути. От вътрешната страна на бузата се прави дребен разрез, посредством който изкуствено се провокира недостатък в мускула на бузата.

След това мускулът се прикрепва към кожата, тъй че трапчинките да стават забележими при оживление, само че не и при отпуснато лице.
След хирургическата интервенция пациентите се снабдяват с краткотрайни трапчинки, които траят до два месеца. След това те могат да бъдат забелязвани единствено когато се ухилен.

" Причината, заради която някои хора имат трапчинки е, че се раждат с тясна връзка сред лицевите мускули и кожата. Докато други просто нямат сходна анатомична специфичност ", изяснява пластичният хирург от Ню Йорк Дарън Смит пред списание Allure.

Основата причина пластиката за трапчинки да е толкоз известната е " дребният престой, подобряването на естетиката на лицето и неналичието на нужда от обща упойка ", показва Райт Джоунс, еластичен хирург от Атланта.

Броят на хората, искащи да се подложат на процедурата, съвсем се е утроил през последните няколко години.

Макар процедурата да наподобява елементарна, тя също има странични резултати. Възможни са отичане и инфектиране на мястото на интервенцията. И евентуално дисторция, която е сложна за поправяне.

А знаете ли каква е цената на това наслаждение?

Тя варира сред 800 и 2500 $. Твърде огромна сума за краткотрайни дупки в бузите.

Източник: webcafe.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР