Пластичната хирургия не знае граници. Тенденциите се налагат с помощта

...
Пластичната хирургия не знае граници. Тенденциите се налагат с помощта
Коментари Харесай

5 тенденции при пластичните операции, започнали от социалните мрежи

Пластичната хирургия не знае граници. Тенденциите се постановат благодарение на светските персони и обществените мрежи. Многобройни са случаите на трансформации обаче, които шокират и отблъскват.  Ето 5 трендове при пластичните интервенции, почнали от обществените мрежи:

1. Бразилско дупе

Тази година интервенциите за реализиране на така наречен “бразилско дупе “ са се нараснали два пъти спрямо последните пет години. Но изследване потвърждава, че тази намеса е една от най-опасните . Ако инжектираните мазнини попаднат в артериите, те се запушват, което води до гибел.
 а Thinkstockphotos
2. Ринопластика без хирургия

Както името подсказва, тази намеса се реализира без интервенция, а с хиалуронови филъри . Цялата процедура лишава 15 минути. Тя е подобаваща, когато деформациите на носа не са съществени. Все отново експертите поучават потребителите на обществените мрежи да не се въздействат от филтрите в телефона им , които усъвършенстват външните им белези, тъй като постоянно в реалност резултата може да не е толкоз добър.
 пластична хирургия Thinkstockphotos-->
3. Повдигане на клепачите

Тази година се следи и нарастване в процедурите върху и към клепачите. 57% от хирурзи, взели участие в американско изследване, споделят че пациентите им се подлагат на такива интервенции, с цел да наподобяват по-малко изтощени на работа. Процедурите включват покачване на клепачите, понижаване на торбичките и черните кръгове под очите.

4. Махане на мазнини, посредством заледяване

Този развой се назовава криолиполиза и съставлява подкожно заледяване на мастни кафези. Чрез специфична машина за вакуум се засмукват несъмнено количество мазнини. По този метод се блокира прекосяването на кръв в проблематичната област. Следователно структурата на 50% до 70% от замразените мастни кафези се унищожава и те се всмукват от лигавицата на черния дроб.

5. Присаждане на вежди

За присаждането на вежди се взимат фоликули от косата от задната част на главата. Те се вграждат точно, като растежа на косъма се насочва в избрана посока и ъгъл. За всяка вежда са нужни приблизително сред 250 и 400 косъма. За поддържането им е значимо да се подрязват на всеки четири седмици.
 пластична хирургия Thinkstockphotos

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР