Плащаш 50 лева и ставаш кифла! Това е най-новата услуга,

...
Плащаш 50 лева и ставаш кифла! Това е най-новата услуга,
Коментари Харесай

Най-новият хит сред девойките: Плащаш 50 лева и ставаш кифла!

 Плащаш 50 лв. и ставаш кифла! Това е най-новата услуга, която се предлага в интернет за жадни за популярност млади девойки.

Офертата носи името " Подарък чартърен " и подсигурява бърза известност в обществените мрежи. Срещу банкнота с лика на Пенчо Славейков екип ти кара тузарски автомобил - " Мерцедес ", БМВ или " Мини Купър ", който е на твое разположение за четвърт час. Превозните средства са цялостни с лъскави дарове - чанти, мобилни телефони и гримове, с които потребителят може да се снима. Има и голям букет с рози, който да добави илюзорната тузария, написа " България Днес ".

" За 15 минути можете да се снимате в колата, както и с подаръците. Така ще изглеждате богати и съумели. Така ще предизвикате злоба у другите девойки и ще се превърнете в звезда в инстаграм и фейсбук. Ще имате и повече свалячи, които ще желаят да си пишат и видят с вас ", изясняват идеолозите на новата бизнес концепция. Според тях никой няма да разбере, че колата и движимостите не са на девойката, а у интернет потребителите ще остане усещането, че е съумяла в живота или пък си има богат ухажор.

Реализирането на подправената сцена се случва посредством авансово записване по телефона и опазване дневно и час, в който да се случат фотосите.

" Ние оказваме помощ на девойките да имат самочувствие и да наподобяват неповторимо на фотосите си ", споделят още идеолозите. В интернет са оповестени фрагменти с примерните коли, както и скъпите дарове. В мненията девойки всеобщо декларират, че биха се възползвали. Като най-честа причина за бръкването с 50 лв. акцентират, че желаят да накарат бивше гадже да ревнува или да провокират злоба у съученичките си, които в действителния живот имат по-скъпи телефони и движимости от тях. Има също по този начин и отрицателни отзиви, че това са пари, хвърлени напразно, с цел да се основават подправен живот.

" Ако в миналото сте се чудили от кое място млади девойки имат пари за скъпи коли, евентуално това е отговорът - платили са петдесетачка, с цел да се вършат на забавни, а в действителност вървят на работа с градския превоз ", пишат гневни консуматори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР