Плащането на местните данъци във Враца могат да се заплащат

...
Плащането на местните данъци във Враца могат да се заплащат
Коментари Харесай

Община Враца въведе услуга за електронно плащане на местните данъци и такси

Плащането на локалните налози във Враца могат да се заплащат бързо и елементарно по електронен път, оповестиха от Общината.
От през днешния ден е въведена услугата „ виртуален ПОС терминал “. Изцяло електронната услуга ще разреши на жителите да заплатят бързо и елементарно своите отговорности, посредством дебитни или кредитни карти.
Преводите са без такси и комисионни и се отразяват незабавно, без да се постанова посещаване на лицето до локалната администрация или клон на банка.
Системата е извънредно лесна за прилагане, чрез уеб страницата на локалната администрация - http://www.vratza.bg/?category=12 – секция „ Проверка и заплащане на отговорности “. За да бъде осъществено заплащането, задълженото лице би трябвало да вкара своето ЕГН или ЕИК, както и ПИН код, възложен от дирекция „ Местни налози и такси “.
Гражданите, които нямат ПИН код, могат да го заявят по електронен път на следния адрес – [email protected] За приемането му е належащо да се дават трите имена и ЕГН за физически лица, а за юридическите – название на компанията, булстат и телефон за връзка. В случай на искане на ПИН код за друго лице, би трябвало да се приложи сканирано копие на пълномощие.
Плащанията се подсигуряват чрез системата за сигурност – „ Борика-Банксервиз “.
Целта на електронната услуга е съблюдаване на противоепидемичните ограничения и недопускане скупчването на доста лица на едно място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР