„Плащаме „такса спокойствие“, като лепим по магазините си предизборните плакати

...
„Плащаме „такса спокойствие“, като лепим по магазините си предизборните плакати
Коментари Харесай

Търговци плащат такса „спокойствие“ с плакатите на Фандъкова, обяви конкурентката й

„ Плащаме „ такса успокоение “, като лепим по магазините си предизборните плакати на Йорданка Фандъкова и на претендента на ГЕРБ за областен кмет “. Това описаха търговци от столичния регион „ Възраждане “ при срещата си с гражданския претендент за кмет на София Мая Манолова.

„ Кампанията ми е главно на терен. В „ Люлин “ и Банкя ситуацията е същото – всички търговски обекти са облепени с плакати, и хората признават, че не смеят да откажат да ги залепят, тъй като незабавно стават обект на разнообразни инспекции “, сподели пред жителите Манолова. Тя бе безапелационна, че борбата на тези избори не е за ляво и дясно, а е за хората и смяната, която те желаят.

„ Това, което ни ръководи, не е дясно, а е корупционно, диктатурно и двулично. Корупцията е в неизградената канализация, в разрушените тротоари, в неналичието на задоволително места в детските градини, в положението на планината Витоша, в положението на минералните бани и на езерото Панчарево “, съобщи още Манолова.

Във връзка със нечистия въздух тя акцентира, че с идването на по-студените месеци казусът става по-голям. По думите й има три източника на замърсители на въздуха – горенето на какво ли не в печките, коли и тиня. Мерките, които Столичната община обаче прилагала, са без никакъв резултат. И като образец за неефективна мярка Манолова уточни закупуването на 2 000 филтъра, всеки по 4 000 лева, за комините, които няма да работят, тъй като са предопределени за печки, в които се горят дърва, а не пластмаса, гума и облекла.

Манолова акцентира още, че има ясна позиция по отношение на презастрояването, а точно да се обезпечат обективни компенсации за притежателите. Тя увери, че политиката й е ориентирана към кварталите.

„ Не е проблем, че се ремонтира центърът, проблем е, че парите, които се харчат, са доста, а ремонтите са некачествени “, изясни кандидатката за столичен градоначалник. По думите й кметът на София би трябвало да е водач и да дава отговор с лицето си. "Мога да работя с хора от разнообразни партии, значимото е индивидът да е първокласен, образован, с подготовка “, съобщи още Манолова в отговор на въпроса по какъв начин ще ръководи, откакто няма екип в Столичната община.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР