Плащаме ли за руски газ, въпреки че не получаваме такъв

...
Плащаме ли за руски газ, въпреки че не получаваме такъв
Коментари Харесай

Плаща ли Булгаргаз на Газпром, без да получаваме газ

Плащаме ли за съветски газ, макар че не получаваме подобен от няколко месеца . Такава полемика се разви в пленарна зала по време на второ четене на актуализацията на държавния бюджет.

По 2 милиона евро на месец заплаща " Булгаргаз " на " Газпром ", макар че не получаваме газ. Това разгласи от трибуната на Народното събрание Жечо Станков от ГЕРБ по време на дебатите по актуализацията на държавния бюджет.
 Каримански увери: До 1 юли ще има обновен бюджет
Каримански увери: До 1 юли ще има обновен бюджет

Ще работи в събота и неделя, с цел да сколасат

Станчев предизвести, че на 1 януари всеки българин ще се разсъни и ще е платил 382 лв. за газ, който няма да получи, само че ще заплати от налозите си . Това ще коства на страната 1,9 милиарда лв. . Поставяме енергетиката на колене в последните месеци, счита Станков. Той се притеснява, че ще останем без държавна енерг нравственос.

Това, което казвате, е по детски наивно , репликира Мартин Димитров от Демократична България. Той упрекна герберите, че желаят да купуват газ от " Газпром " с съветски рубли .

Според някогашния енергиен министър Теменужка Петкова, в случай че не са били държавните управления на Бойко Борисов, нямало да има газ от Азербайджан, нито газовата връзка с Гърция щяла да е реалност.

В хода на полемиките районният министър в оставка Гроздан Караджов изясни, че не би трябвало да окастря бюджета на ведомството, водено от него, и парите за ремонта . Ако няма актуализация на бюджета на ведомството, ремонтите стават невъзможни, по думите му. Няма финансиране, посочи той. Пари за общините няма , поддържа го и Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР