Плаща за услуги на BBC, включително телевизия, радио, уебсайт на

...
Плаща за услуги на BBC, включително телевизия, радио, уебсайт на
Коментари Харесай

Независими читатели обсъждат дали телевизионният лиценз на BBC е добро съотношение цена-качество, тъй като таксата ще нараства

Плаща за услуги на BBC, в това число телевизия, радио, уеб страница на BBC, подкасти, iPlayer и приложения и съществуването му е обезпечено до края от 2027 година най-малко от кралската харта на BBC, която дефинира нейното финансиране и цел.

Таксата беше замразена на £159 през последните две години и в четвъртък държавното управление разгласи, че в този момент ще се усили с £10,50 до £169,50 от април 2024 година

Това обаче е понижена сума, защото плануваното нарастване беше към £15 през идната година.

Попитахме ви по какъв начин се чувствате по отношение на ефирен лиценз. Въпреки че някои читатели имаха вяра, че таксата предлага „ добра стойност “, мнозина също се съгласиха, че телевизионният оператор е „ черупка “ на предходното си аз.

Решенията да създадат продукцията по-привлекателна включват наблягане на безпристрастността на телевизионния оператор и независимостта от Правителство; опазване на замразяването на цените; показване на реклами; и предложение на услуга за възнаграждение при гледане.

Ет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР