Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния

...
Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния
Коментари Харесай

Цитат на деня: Плаша се от екзалтирани жени и инициативния комитет на Мая Манолова

" Плаша се от екзалтираните дами. Малко се опасявам от нейния (бел. ред. - Мая Манолова) предприемчив комитет. Това са едни младежи, които са доста остри и напрягащи. А тя е доста склонна да одобри това и да продължи по техния метод. Така че я поучавам да укроти тона ".

Това сподели зам.-председателят на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и артист Стефан Данаилов по адрес на претендента за кмет и някогашен народен представител от лявата партия Мая Манолова в изявление за Би Ти Ви.

" Преди време й споделих, че не става за президент. Сега най-отговорно споделям, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм " за " Мая Манолова да бъде претендент за кмет на София ", сподели Данаилов.

" Двете дами, които ще се явят на надпреварата за кмет на София, ще ги виждам по необикновен метод. Това са забавни и умни дами. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е много изтощена, рутината също пречи. Това са дефекти ", добави той и посъветва да има повече женственост, мисъл и по-малко страст в акциите и на Фандъкова, и на Манолова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР