Плантацията е била в земи, които са част от държавния

...
Плантацията е била в земи, които са част от държавния
Коментари Харесай

Арестуваха трима пловдивчани заради наркоплантация край Девин

Плантацията е била в земи, които са част от държавния горски фонд. Тя е била оборудвана със система за капково напояване, енергоизточници, специфична дробилка и сушилня за дрогата.

" Към момента имаме обвинени три лица от Пловдив - на 46 години, 47 години и 55 години. Двама от тях бяха арестувани за период от 24 часа, третият се търси от органите на Министерство на вътрешните работи ", сподели зам.директорът на ОД на МВР-Смолян комисар Костадин Бундов пред 24 часа.

" На пръв взор се касае явно за добре проведена активност, нетипична за нашия район. Тепърва ще работим по въпроса дали се касае за проведена незаконна група. При обиск на къща е открит още наркотик- 1,15 грама бяло прахообразно вещество. Предполагаме, че се касае за рандеман единствено на марихуана, отглеждана с торове, води и изобщо целенасочена активност за артикул който да се пласира на пазара и то с положително качество ", съобщи окръжния прокурор Недко Симов.

При последвали претърсвания от коли са конфискувани преносими компютри, мобилни телефони и 1 грам бяло прахообразно наркотично вещество.

Образуваното досъдебно произвеждане е по обвинявания за засаждане и развъждане на наркотични растения и за произвеждане на наркотични субстанции. Обвиняеми към момента не са привлечени, защото се изисква правене на изводи по назначените експертизи, прецизираха от прокуратурата. Имаме увереност и воля да се борим интензивно с проведената престъпност и да предпазим жителите на Смолян от тази злина - опиатите, сподели прокурор Симов.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР