Плантация с канабис е била разбита във Врачанско, научи ексклузивно

...
Плантация с канабис е била разбита във Врачанско, научи ексклузивно
Коментари Харесай

Ексклузивно! Разбиха плантация с канабис във Врачанско

Плантация с канабис е била разрушена във Врачанско, научи извънредно BulNews.bg. Ударът на полицията е осъществен през вчерашния ден в криводолското село Баурене.
Акцията е осъществена към 14 часа. След получен сигнал ченгетата нахлули в частен парцел в селото. Той е благосъстоятелност на стара жена, където тя живее дружно с брат си. Старицата обаче има петима внуци, всичките младежи, които постоянно посещават баба си и най-вероятно точно те отглеждали наркотичните растения, шушукат хората в селото.
В парцела униформените се натъкнали на 5 стръка канабис, всички с височина над 2 метра. Те били посадени зад къщата, описа кметът на Баурене Цветослав Тодоров пред BulNews.bg. Той бил извикан от униформените като подемно лице по време на инспекцията.
Служителите на реда изскубали растенията и ги конфискували. По случая тече следствие, което би трябвало да откри кой е засадил конопа.
Според кмета на Баурене в селото има и други хора, които са завъдили канабис в домовете си. Той съобщи, че най-вероятно те се топят взаимно пред полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР