Плановете за посещение на мексиканския президент Енрике Пеня Нието в

...
Плановете за посещение на мексиканския президент Енрике Пеня Нието в
Коментари Харесай

Мексиканският президент отмени визита в САЩ

Плановете за посещаване на мексиканския президент Енрике Пеня Нието в Съединени американски щати за среща с Доналд Тръмп се провалиха, откакто телефонен диалог сред двамата е стигнал задънена улица поради стената, която американският президент желае да се вдигне по границата на двете страни, заяви " Вашингтон поуст ".
Пеня Нието обмислял да направи публична аудиенция във Вашингтон този месец или през март, само че двете страни се споразумели да отсрочат желанието, защото Тръмп отхвърля обществено да признае, че Мексико няма да заплати построяването на стената, която се приема като голяма засегнатост измежду мексиканския народ, оповестяват анонимни източници пред вестника.
На стената е била отдадена огромна част от диалога сред двамата, който се е провел във вторник и е траял към 50 минути. И двамата отхвърлят всевъзможни компромисни решения. Според представител на мексиканските управляващи, Тръмп " си изпуснал нервите ". Източници и от двете страни удостоверяват, че казусът е в това, че Пеня Нието се стреми да избегне обществено оскърбление, само че Тръмп не може да се отхвърли от едно от най-популярните си обещания от президентската акция - че ще сервира на Мексико сметката за стената.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР