Плановете за бъдещото развитие на водния транспорт се основават на

...
Плановете за бъдещото развитие на водния транспорт се основават на
Коментари Харесай

Бъдещото развитие на водния транспорт ще се основава на интелигентен, устойчив и всеобхватен растеж

Плановете за бъдещото развиване на водния превоз се основават на образован, резистентен и изчерпателен напредък, на кардинално ново ниво, което да дава отговор на новите цели в политически, икономически и обществен проект. Това заяви заместник-министърът по превоз и известия Владимир Върбанов по време на церемонията по отбелязване на 141-та годишнина от основаването на Висшето военноморско учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров “.

Визията на екипа на Министерството на превоза и известията е обвързвана с достигането на безвреден и сигурен, екологичен и сполучлив морски и речен превоз. Основна цел е създаване на съвременна транспортна инфраструктура, която да обезпечава подобаваща среда за развиване на страната, както в полза на стопанската система и популацията на България, по този начин и в интернационален аспект.

„ Всички ние сме заинтригувани морското дело в България да подсигурява надеждна вероятност за развиването на научния капацитет на нашите експерти. Секторът би трябвало да следва своя път в откриването и основаването на нови и укрепването на към този момент съществуващите ниши за икономическото развиване на България. Искрено имам вяра, че нашите взаимни старания ще спомогнат за постигането на набелязаните цели “, уточни заместник-министърът.

Създаването на експерти изисква доста време и старания от страна на всички нас. В дълготраен проект положителното обучение е главният фактор за резистентен напредък на всяка стопанска система – задачата, към която всички се стремим, заяви заместник-министър Върбанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР