Плановете на филмовото студио Дисни да забави реализирането на бъдещи

...
Плановете на филмовото студио Дисни да забави реализирането на бъдещи
Коментари Харесай

Дисни ще забави реализирането на бъдещите филми от сагата за Междузвездни войни

Плановете на филмовото студио Дисни да забави реализирането на бъдещи филми от сагата " Междузвездни войни ", бе приветствано от почитатели, които се надяват, че по този начин новите продукции от многомилиардната фантастична сага ще бъдат по-добри и истински в креативен проект, съобщи Ройтерс.
 
Изпълнителният шеф на компанията Боб Айгър призна, че е било неточност да се пуска по един филм от сагата всяка година и че това може би е породило отмалялост измежду почитателите.

 
" Мисля, че беше позволена неточност. Поемам отговорността за нея. Нещата бяха прекомерно доста и прекомерно бързи. Сега можем да чакаме известно закъснение на темпото, само че това не значи, че няма да въобще вършим повече филми ", сподели Айгър пред " Холивуд рипортър ".
 
" Мисля, че ние ще бъдем малко по-внимателни по отношение на количеството и времевия график ", добави той.


 
Забавянето на темпото бе несъмнено от кино експерти като " борба за продобиване на почитателите ". Той напомни, че в предишното феновете на междузвездната сага са очаквали с боязън всеки нов филм от нея, когато сред филмите интервалите са били по-големи.-->
 
" Ако през 2020 година няма нов филм от сагата, това няма да ни убие ", написа филмовият анализатор Скот Колура от профилирания в вести от света на шоубизнеса уебсайт Ай Джи Ен.
 
От 2015 година до момента Дисни пусна два от трите планувани кино лентата, основани към характери от истинските три продукции на Джордж Лукас, както и още два производни кино лентата, разказващи за живота на воин от сагата.

 
Позицията на Боб Айгър последва разочароващия банкет на кино лентата " Соло: История от Междузвездни войни ", появил се през май. Приходите от него в световен мащаб бяха 400 милиарда $. Това е надалеч от 2-те милиарда $ доходи за кино лентата " Междузвездни войни: Силата се пробужда " и 1,3-те милиарда $ доходи за " Междузвездни войни: Последният джедаи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР