Плановете на десетки хиляди хора за новогодишната нощ бяха поставени

...
Плановете на десетки хиляди хора за новогодишната нощ бяха поставени
Коментари Харесай

Отмяната на влакове Eurostar оставя пътниците блокирани преди Нова година след наводненията в тунелите

Плановете на десетки хиляди хора за новогодишната нощ бяха сложени под подозрение след хаоса тази заран, когато Eurostar анулира всички влакове от и за Лондон.

Маршрутите до и от Париж, Амстердам и Брюксел бяха затворени вследствие на тежки наводнения, за които се счита, че са породени от спукана тръба, захранваща противопожарната система на тунела. Изчезна, до момента в който екипи работят за отстраняването на казуса. По същата линия Югоизточната железница сподели, че няма да се правят услуги сред Ebbsfleet International, в Кент, и London St Pancras International до на следващия ден.

Говорител на Eurostar сподели: „ Наводненията в тунелите сред St Pancras international и Ebbsfleet не са се подобрили и влаковите услуги не могат да работят. Ето за какво Eurostar трябваше да вземе злощастното решение да анулира всички услуги за останалите за деня. Това са общо 41 влака.

„ Eurostar извънредно съжалява за непредвидените проблеми, които засягат клиентите през днешния ден, само че сигурността остава наш пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР