Плановете на Борусия (Дортмунд) са да даде плавен старт в

...
Плановете на Борусия (Дортмунд) са да даде плавен старт в
Коментари Харесай

Новото дете-чудо на Дортмунд ще получи плавен старт в подготовката, уверява директор в клуба

Плановете на Борусия (Дортмунд) са да даде равномерен старт в работата на новото попълнение от Англия - 17-годишния Джъд Белингъм, който е считан за следващото дете-чудо. Дортмунд стартира подготовка на следващия ден, а Белингъм е имал прекомерно къса отмора.

Само на 17 години момчето изигра последния си мач за Бирмингам на 22 юли преди да се причисли към “жълто-черните” за 25 милиона евро. Момчето беше обект на интерес от най-сериозните клубове в Англия, само че избра пътя на Джейдън Санчо, който се трансформира в същинска звезда.
Back to work! pic.twitter.com/JSyg8iBXvb
— Jude Bellingham (@BellinghamJude) August 1, 2020 " Той имаше доста дълга година, което не е по никакъв начин добре за момче на неговата възраст и с неговия непретенциозен опит. Така че ето за какво ние ще се опитаме да компенсираме това по време на подготовката, съобщи шефът в клуба Себастиан Кел пред клубната телевизия. Също по този начин някогашният централен бранител съобщи, че " Джъд е в действителност въодушевен и желае да бъде с тима на Дортмунд от първия ден. Това демонстрира по какъв начин мисли той и това е най-важното за нашия клуб, както и какви огромни упования имаме за него ".

Отборът ще започва подготовката си откакто играчите минат два теста за ковид. Първенството на Германия през този сезон ще започва на 18 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР