Планов ремонт на съоръжение на ЕСО наложи планираните изключвания на

...
Планов ремонт на съоръжение на ЕСО наложи планираните изключвания на
Коментари Харесай

Планови ремонтни дейности на ЕСО наложиха временни изключвания с цел обезопасяване на мрежата на ЧЕЗ Разпределение в община Бобошево


Планов ремонт на оборудване на ЕСО наложи плануваните изключвания на мрежата на ЧЕЗ Разпределение, захранваща региона на община Бобошево, област Кюстендил. ЧЕЗ Разпределение България е длъжно да обезпечи обезопасяване на своите оборудванията в обсега на ремонтните действия. Ремонтът започва през месец август и се планува да завърши на 4 ноември. За последния един месец изключванията са 11.

Извършваната от ЕСО реорганизация на електропровод 110 kV „ Илинден “ ще подсигурява сигурността на електрозахранването в общините Рила, Бобошево и Благоевград. Инвестицията на преносния оператор е за над 2 милиона и 500 хиляди лв.. ЕСО е уведомило авансово всички институции за плануваните действия и за нуждата от обезопасяване на оборудванията на ЧЕЗ Разпределение. Повече изключвания във връзка ремонта на електропровод 110 kV „ Илинден “ не са планувани и няма да се постановат.

ЧЕЗ Разпределение България следва прецизно процедура за обявяване на плануваните спирания на електрозахранването в сходство с нормативните условия, като ги афишира по медиите, на уеб страницата на компанията, в това число и посредством подробна информация към администрацията на общините. За спиранията на електрозахранването и повода за тях са известени и кметът на Бобошево и обитаемоте места от общината.

За последната една година от клиенти в община Бобошево няма подавани сигнали за ниско напрежение и изгорели уреди. Както е осведомен и кметът на община Бобошево при започване на годината, ЧЕЗ Разпределение реагира на всеки сигнал за отклонения в напрежението посредством монтиране на измервателни устройства и предприемане на съответните ограничения за привеждането му в откритите правила.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР