Планирате да купите жилище? Искате качествено ново строителство? „Сънденс Резиденс“

...
Планирате да купите жилище? Искате качествено ново строителство? „Сънденс Резиденс“
Коментари Харесай

Новото жилище започва от банята

Планирате да купите жилище? Искате качествено ново строителство? „ Сънденс Резиденс “ Ви чака от 15 юни до 15 август с атрактивно предложение – нов апартамент с напълно приключена и оборудвана баня.

При покупка на жилище в комплекса в интервала от 15 юни до 15 август, новодомците ще получат гратис довеждане докрай и съоръжение на банята в новото си жилище. „ Планекс “ се ангажира да закупи всички материали и да обезпечи цялостното приключена и оборудвана баня. Предложението включва покупка и монтаж на фаянс и теракот, мивка с долап, моноблок, бойлер и смесителни акумулатори – ангажимент на клиента е единствено да избере материалите при някои от потвърдените с качеството и опита си сътрудници на „ Планекс “.

Спестете си време, нерви и пари и се възползвайте от тази лятна оферта, с цел да вземете своя подарък – приключена и обзаведена баня по самостоятелен план!

„ Сънденс Резиденс “ е 6-етажен жилищен план от затворен вид на „ Планекс “, строително-инвестиционна компания с 28 годишен опит. Той съставлява съвременен комплекс, ситуиран в динамично развиващия се столичен квартал „ Манастирски ливади “ (запад), с отзивчиви, осигуряващи пряк достъп до по-голямата част от града пътни артерии. Комплексът дава на своите поданици естествено усамотение от градския звук. От него се разкрива гледка към красивите скатове на Витоша и разполага с 83 жилището с една, две и три спални, с повърхност от 60 до 198 кв.м. Предвиден е богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка, както и е обезпечен професионален сграден мениджмънт.

На съразмерен живот в ритъма на слънцето ще се любуват бъдещите жители на „ Сънденс Резиденс “ – организиран и спокоен ъгъл в забързания столичен живот. Изложението на жилищата е напълно изток-запад – заран постройката „ посреща “ слънцето, а вечер го „ изпраща “.

Нямате самообладание да изберете ново жилище? Какво предпочитате – едностаен, двустаен или тристаен апартамент? В интервала от 15 юни до 15 август при покупка на апартамент, „ Планекс “ ще обезпечи цялостното довеждане докрай и съоръжение на банята. Разходете се из жилищата в „ Сънденс Резиденс “ и изберете своя нов безоблачен дом тук.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР