Планинският филмов фестивал Банф продължава околосветската си обиколка с гостуване

...
Планинският филмов фестивал Банф продължава околосветската си обиколка с гостуване
Коментари Харесай

Планинският филмов фестивал "Банф" гостува в България в сряда и четвъртък

Планинският кино фестивал " Банф " продължава околосветската си обиколка с посещение в България. Най-добрите филми от последното издание на събитието ще бъдат излъчени в сряда и четвъртък от 20.00 часа в " Синема сити " в " Парадайз мол ".

Билетите костват 11 лв. за деца, учащи и пенсионери, а за възрастни цената е 13 лв. на вечер. Пропуските се продават онлайн и на място в киното.

Всяка година фестивалът показва към 25 прожекции на друга тема - катерене, ски, каяк, колоездене, премеждие, просвета и природа. Околосветското турне минава през 550 общности в 40 страни.

Тазгодишната обиколка, включва сбирка от най-вдъхновяващите, екологично обвързани и авантюристичен филми от фестивала, както и пътувания до екзотични дестинации и отдалечени култури, среща със спортове, заредени с адреналин, оповестяват уредниците.



" Най-хубавата страна на това да си хазаин на международното турне е опцията да видиш толкоз доста фенове на спортовете навън на едно място, да ги вдъхновиш за нови завършения и дружно да споделите любовта си към планината ", обявиха уредниците от XCoSports.

" Ходещите насън: Проект Фарьорски острови ", " Въображение ", " Йоанна " и " Точка на секване " са част от филмите, които ще бъдат прожектирани.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР