Планинският автомобилен шампионат на България ще стартира на 8 и

...
Планинският автомобилен шампионат на България ще стартира на 8 и
Коментари Харесай

Планинският шампионат стартира в Шумен

Планинският авто шампионат на България ще започва на 8 и 9 април с “Планинско нанагорнище Шумен 2023 ” - надпреварата, което е отдадено на незабравимия шуменски водач Валерий Великов.

Официалното разкриване на конкуренцията е в събота (8 април) в 12:30 часа пред паметника на Валерий Великов на входа на парк “Кьошковете ”. Преди това, от 8:30 до 11:30 часа в сервизния парк на улица “Раковски ” ще се проведат техническия и административен обзор на колите и водачите. За събота са планувани три подготвителни манша, като първият стартира в 13:30 часа.
 Марти Стоянов с подиум в дебюта си в клас KZ2 Марти Стоянов с подиум в дебюта си в клас KZ2
В неделя началото на надпреварата е в 10 часа - стартът е на входа на парк “Кьошковете ”, трасето минава през местността “Хижата ”, а финалът е след вила “Пазачница ” в посока Мемориалния комплекс “Създатели на българската страна ”.
 Любо Руйков със ужасно показване в Италия Любо Руйков със ужасно показване в Италия
Срокът за подаване на поръчки за присъединяване в планинското съревнование изтича в понеделник, 27 март. Списъкът със декларираните водачи ще бъде оповестен на 5 април на уеб страницата на АСК “Шумен аутоспорт ” и във фейсбук страницата на надпреварата. Състезанието се провежда от АСК “Шумен аутоспорт ” и АФБ със съдействието на Община Шумен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР