Планинар от Бургас изчезна мистериозно. Близките на Васил Канев се

...
Планинар от Бургас изчезна мистериозно. Близките на Васил Канев се
Коментари Харесай

Изчезналият иманяр бил бивш борец. Близките му мислят, че е убит

Планинар от Бургас изчезна мистериозно. Близките на Васил Канев се опасяват, че той може да е погубен. Тези подозрения показаха през сълзи от фамилията му. Те търсят подпомагане за откриването на бургазлията, от който няма диря към този момент 10 дни.

Изчезналият се споделя Васил Канев и е на 53 години. Заедно с брат си – Тодор Канев, са известни някогашни борци от близкото минало.

Двамата са приключили Спортното учебно заведение в Бургас и са носели триумфи след триумфи в битката както за града, по този начин и за България.

Васил Канев страдал от високо кръвно и фамилията му се тормози да не му се е случило нещо в труднодостъпния терен сред руенските села Снежа, Билка и Ясеново.

По-големите им опасения обаче са Васил да не е станал жертва не грубо закононарушение, написа Флагман.бг.

Във съдбовния ден – преди към 10 дни, група от 4-ма мъже потеглили от бургаския ж.к. „ Меден рудник” към местността Коджа кая, с цел да търсят злато.

По изказванията им те се разделили и се уговорили да се срещнат на тяхно място след няколко часа, само че единствено Васил не се появил.

„ Всички споделят, че не са го виждали. Това не е допустимо, те потеглиха дружно! Ако е намерил нещо скъпо, може да са го бутнали в бездна. Помогнете ни най-малко натрупа му да открием”, приканиха роднините на Васил, които желаят да узнаят какво се е случило с него.

Във съдбовния ден той се е свързал с брат си Тодор, който е с прекаран инсулт и в тежко здравословно положение. Заради неприятната връзка обаче двамата по този начин и не съумели да проведат диалог.

„ Викаше единствено Васко, Васко, само че гласът на Васил не се чуваше”, изясняват още роднините. Семейството му твърди, че другите трима мъже от групата били отведени в районно ръководство за разпит и задържани за 24 часа.

Именно поради това околните му считат, че има нещо подозрително в цялата история с мистериозното му изгубване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР