Планина от боклук се оформи за пореден път в градинката

...
Планина от боклук се оформи за пореден път в градинката
Коментари Харесай

Израстна камара боклук в Центъра - кой цапа града

Планина от отпадък се оформи за следващ път в градинката сред постройката на прокуратурата и Четвъртък пазара.

Купища остарели кашони и гнили плодове са изхвърлени до тротоара на ул. „ Димитър Цончев ”. Мястото е в цънтъра на града и оттова непрекъснато минават непознати посетители.

Според шефа на Оперативна програма „ Общински пазари ” Стефан Султанов, отговорни за боклука са противозаконните търговци, които продават стоката си пред входа на пазара.

„ Контейнерите ни са 30 метра от това място – мързи ги да отидат до такава степен! Гарантирам ви, че този отпадък не е от търговците на пазара ”, безапелационен е Султанов.

Според него сметището се оформя и по-късно чисти от доста време. Уведомявал е за нерегламентираните търговци Национална агенция за приходите, полицията и районното кметство.

Последната му концепция е там да се сложат огромни саксии кашпи. Така нарушителите няма да имат място и ще би трябвало да продават стоката си напряко на асфалта на „ 6 септември ”.

Досега те са проверявани. Трима са глобявани. Час откакто инспекторите си тръгнат, те още веднъж разпъват сергиите за билки и магданоз. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР