Планетите в небето сега са на ваша страна (втората половина

...
Планетите в небето сега са на ваша страна (втората половина
Коментари Харесай

Телци, очаква ви щастлив ден. Водолеи, днес всичко, което планирате, ще има успех

Планетите в небето в този момент са на ваша страна (втората половина на деня) и ще поддържат реализацията на вашите планове във всяка сфера на живота.

Овен – Дневният хороскоп ви дава обещание една извънредно приятна неделя. Подредбите на планетите в небето не предсказват никакви отрицателни събития. Напротив – в този момент ще бъдете благословени и от Юпитер.

Телец – Юпитер, планетата на щастието, през днешния ден е на ваша страна и се грижи почивният ви ден да премине в радостна, безгрижна атмосфера. Можете да се откажете от работата и просто да се насладите на деня и на момента.



Близнаци – Планирайте пикник, за предпочитане в компанията на другари. Не е нужно да пътувате надалеч. Парцел земя, малко пътешестване отвън града, даже един следобяд в парка ще свършат работа. Докато се забавлявате, може да се срещнете с забавни хора.

Рак – Днес ще бъдете повлияни от удобни планетни въздействия. Неделята ще премине в приятна атмосфера, изключително втората половина на деня. Нещата ще се развият по този начин, както сте си ги представяли.

Лъв – Ако не можете да контролирате изблиците си на яд и отчаяние, тогава прекарайте тази неделя сами. Отпуснете се във ваната или под душа и се регенерирайте, с цел да сте във форма за утрешния ден. Очакват ви значим план или нови отговорности.

Дева – Семейната атмосфера подготвя към почтеност и споразумяване на неуредени персонални въпроси. Най-добре е да кажете непосредствено това, което ви е на разум. Ако започнете да увъртате, вашият сътрудник бързо ще го усети.



Везни – Неделния ден ви зарежда с толкоз позитивно въодушевление, че се превръщате във вулкан от сила. Доказали сте, че сте отличен уредник и на вас може да се разчита. Въпреки това, споделете отговорностите с близките.

Скорпион – Добри прогнози по прочувствени въпроси за вашия знак. Когато Юпитер ви вземе под крилото си, няма кавги, недоразумения, единствено спокойни дни. Днес няма да се натоварвате прекомерно доста.

Стрелец – Очертава се много обещаващ ден, изпълнен с оптимистичен взор към света и наслада от живота. Вселената ще ви поддържа в дейностите ви. Мнозина ще се насладят на приятни изненади!

Козирог –Днес не би трябвало да се страхувате от неприятности. Луната с Юпитер ще се погрижи всичко да върви добре за вас в този момент. Освен това можете да очаквате и позитивни събития. Настройте се за наслаждение, предоставяне и взимане, изпитване на усеща с всичките си сетива.



Водолей – Не е нужно да се стресирате за нищо. Всичко, което планирате през днешния ден, ще има триумф и няма риск от фамилни спорове. Всичко ще е наред! Могат да се случат чудеса в сърдечните въпроси.

Риби – Ще бъде извънредно приятна неделя, както в фамилни връзки, по този начин и в прочувствено отношение. Настройте се на положително въодушевление. На процедура това значи позитивни съвпадения, както и изгодите от сполучливата междуличностна връзка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР