Планетата ВЕНЕРА свързваме с красотата, любовта, изкуството, ценностите, вкуса, сътрудничеството,

...
Планетата ВЕНЕРА свързваме с красотата, любовта, изкуството, ценностите, вкуса, сътрудничеството,
Коментари Харесай

Романтика и нежност ще има около нас от 11 февруари

Планетата ВЕНЕРА свързваме с хубостта, любовта, изкуството, полезностите, усета, съдействието, парите и даването. Това е нашето предпочитание да даваме и да сътворяваме естетика, да обичаме и да бъдем обичани.

Нейният лозунг е: „ Аз желая това, което ти искаш “.

Тя ни демонстрира по какъв начин се стремим и по какъв начин се оправяме, умишлено или не – да привличаме другите. От нея зависи това, по какъв начин оценяваме другите, нашият външен тип, по какъв начин се обличаме и по какъв начин се опитваме да бъдем привлекателни. Тя ни демонстрира какво харесваме и какво не и за какво. Кое ни прави щастливи, кое ни доставя наслаждение.

През 2018 година планетата на любовта Венера ще направи своя пренос в знака Риби от 11 февруари до 7 март 2018 година.

Когато планетата Венера се намира в знака Риби, любовта не знае граници, тя е способна да преодолее всевъзможни ограничавания и да се изрази с най-красивите си действия. Ако към момента никой не е привлякъл Вашето внимание, то точно този пренос ще подбуди желанието ви да се влюбите. Ако имате към този момент обичан човек, през този интервал Вие ще желаете да се слеете с него изцяло, както на физическо равнище по този начин и в нравствен проект.

Това е времето, когато дамите стават извънредно чаровни, а мъжете огромни романтици. Вие ще вярвате в сляпо в любовта, ще я чувствате и на духовно равнище, дори и в случай че обичаният човек е надалеч от Вас. Именно това разположение на звездите ще Ви накара да почувствате какъв брой е дълбока връзката Ви.

Идва времето за развиване на креативните заложби. Рибите са креативен, тъй че ще имаме голям заряд в тази област. Рибите са и доста състрадателни, а когато и Венера е тук ще се пробужда желанието да се оказва помощ на нуждаещите се. През този интервал чакаме и парите да потекат с цялостна мощ. Периодът е финансово позитивен за хората занимаващи се с изкуство.

В интервала може да се усилят нашите неточности и заблуди, може да попаднем под еуфорията на илюзиите, лъжите в любовта, както и някои финансови злоупотреби. Бъдете деликатни и нащрек за недоброжелатели от Вашето обграждане. Но за хората на изкуството още веднъж е удобен миг, ще им донесе креативно ентусиазъм и напредък.

Венера в този знак ще показва привързаността си доста сензитивно, общително, състрадателно и чувствено: способна е да дава, без да желае нещо в подмяна. Усеща мощна потребност от магическа и сантиментална хармония; желанията ѝ обаче може да бъдат разфокусирани и неразбираеми и това я оставя уязвима. Социалните и любовните ѝ потребности са оцветени от сантиментален идеализъм; идеализира обичаните хора и самата обич.

Бягството от действителността и объркването може да подкопаят способността да дава от себе си и да получава от другите, а неналичието на възприятие за разграничаване от време на време пречи на основаването на солидни връзки.

Усещането за непосредственост с различен човек е повлияно от душевните копнежи и от подтика да се слее душевен с другия; съчувствието се поражда от способността да се разпознава с възприятията на другите.

Тоест всеки един от нас, малко или повече може да придобие и да усети тези качества през този интервал. Да промени своите усеща и да стартира да ги показва по един радикално друг метод, както и да търси такива усеща у другия.

Очаквайте да бъдете изключително прочувствени, раними, влюбени, сантиментални, състрадателни и жертвоготовни в името на обичания човек, в името на Любовта.

Може да имаме доста мощна вътрешен глас, ще можем доста бързо да преценяме всеки човек и обстановка. Любовта ще донесе доста приятни преживявания.

Насладете с цялостна мощ на любовта, потопете се в нейните красиви дълбини! Усетете нейната топлота, лукс и естетика!

Почувствайте както очарованието, по този начин и мощните и буйни прекарвания, които може да ни донесе!

Желая Ви да бъдете огрени от мощната и необятна Любов!

Обичайте се и бъдете Обичани!

С доста обич:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР