Планетата Венера е на територия на знака Рак от 19

...
Планетата Венера е на територия на знака Рак от 19
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /19 - 25 май/

Планетата Венера е на територия на знака Рак от 19 май. В своя ход тя догонва Луната и се опълчва на Сатурн. На напред във времето излизат тежки и прочувствени тематики, замисляме се за връзките си, за връзките си, преглеждаме тях и живота си под лупа.

Връзката Венера/Сатурн /той е и ретрограден/ допуска тематиката за любовта сред майка и дете, сред основател и създание да придобие смисъла, което постоянно сме желали да има. Очакваме и се надяваме да получим доказателства за наличието на реципрочност, на откровени и дълбоки усеща, както и на съгласие сред поколенията.

Задължително е да уточня, че всичко ще се случва от гледната точка на емоционалността, а не на рационалното мислене.

И тези процеси се развиват на фона на една напрегната връзка сред Слънце/Нептун, която доста държи да ни дава нагледни уроци за това какво следва, когато си позволим да нарушим звездните и житейските правила.
Дните към 25 май ще са показателни в това отношение и ние ще го разберем по невъзможността да реализираме това, което най-много желаем – своите цели. Все нещо ще застава на пътя ни. Именно в този миг, апелирам, запитайте се дали не сте пропуснали урок от предишното и потърсете за ориентир кардинални положения. Работа също ще ви свърши едно допитване до мъдростта на предишното или съвет след зряла, умишлено търсена среща с опитни и рационални хора. Пълнотата на общуването е залог за триумф през днешния ден.

Надявам се, към този момент сте разбрали, че дните сред 19 и 25 май са ни подарък от звездите. Днес планетите, за които към този момент загатнах и тяхната връзка с Юпитер, ни подаряват с изключителни духовни сили. Личните ни достижения, персоналните ни духовни и интелектуални прозрения могат да трансформират живота ни в положителна посока!

Важно е да имаме връзка със себе си, да разбираме своята душа, да знаем по какъв начин да вървим напред и по какъв начин да се развиваме. Далеч по-маловажно и нищожно за постигането на новите ни цели ще се окаже нуждата от подсигуряването им с материални средства, реализирано с комбинации и измами. В един миг те единствено ще пречат на събитията или ще се окажат категорично остарели, архаични и непригодни за потребление.

Овен

Използвайте дипломация, с цел да спечелите

Вашите мечти и стремежи са безгранични. Мислите огромно, действате с визия за бъдещето, само че не забравяте да украсите делника си. Присъствието на Венера от полето на Рак и на Меркурий от полето на Телец ви подтиква да си обръщате повече внимание. Не може да устои на изкушението на витрините, на предложенията. Изобретателността ще ви разреши да претворите видяното по пъстрота свят с подръчни средства в нещо, което ще впечатли всички. Сега можете да оферирате, тъй като другите са подготвени да одобряват. Изполвайте новата обстановка за оживление на връзките с сътрудниците на работното място, с конкурнти или с клиенти, както и с хората, на които разчитате да придвижват значим за вас въпрос. За задачата се доверете на способността си за свободно другарство с близките и света. Най-полезни ще са ви дипломацията и опита през сред 21 и 25 май.

Телец

Бдете зорко над финансите

Искате да пътувате, желаете промени, желаете мощни преживявания, само че първо прегледайте финансите си. Ще ви стане ясно, че не можете да се надскочите и да си пандизите очите за действителността на обстоятелствата. А те споделят, че са нестабилни, както и кондицията ви, която все още не е може да поеме огромни натоварвания. Предлагам ви на 24 и на 25 май да не се насилвате. При състояние, че решите да загърбите очевидните истини, пригответе се да посрещнете последствията. Но като виждам настройката ви, несъмнено ще се решите да рискувате. Бих ви подкрепила единствено в случай, че сте се въоръжили за битка с събитията с задоволително на брой ексцентрични креативен хрумвания. Така ще постигнете възстановяване на материално-финансовото състояние. За да избегнете всяка опция за неуспех, на 21 и на 22 май обсъдите бъдещите си планове с близки и доверени хора. Техните препоръки могат да ви вдъхнат убеденост.

Близнаци

Любопитството ви предизвика

Дойде моментът да сте самите себе си. Не е належащо да се притеснявате, че сте разностранни, неразбираеми за близките или любопитни. Всички приказват за полезността на любознателността, която ни отваря очите за непознатия свят. Днес вие мислите по различен метод. Онова, което е забавно, ново, причудливо ще търси да ви открие, тъй като вижда във вас покровител на правата си. В края на май стигнахме до времето за равносметка и за оценка, около които ще стигнем до задълбочената самокритика. Близнаците са тези, които първи ще схванат, че в този момент във въздуха лети обич. Но не онази плътската, а емоционално-сантименталната вълна, която може да залее всичко и всекиго. Те изпитват мощни усеща и пристрастеност, които несъмнено имат силата и способността да ги трансформират. Последните два дни от интервала, 24 и 25 май, са моментът на истината за това, което изпитват, за връзките и за връзките. Открийте тези, които са или ще бъдат значими.

Рак

Силни дни - 24 и 25 май

Толкова сте съществени и сте концентрирано настоятелен. Краят на май е изнервящ и под напрежение интервал за болшинството. Вие обаче ще отговорите почтено на тестванията, които изпраща животът. Готови сте да работите неуморно. 24 и 25 май са вашите мощни дни. През тях вие можете да постигнете неща, подготвяни с месеци и за броени часове да се насладите на триумф, за какъвто не сте и мечтали. Парите и материалните богатства не са вашата тематика номер едно. Сигурно постоянно ще чувате, че " утолен на гладен не има вяра ". И е тъкмо по този начин. Не сте подготвени да омаловажите безхаберието и неинициативността да заобикалящите за техните финансови усложнения. След 25 май атмосферата се трансформира. Бъдете подготвени да давате обещания, откакто прецизно претеглите личните благоприятни условия, с цел да сте сигурни, че ще ги спазите. Припокриването на въздействията на Венера/Сатурн може да ви напрегне. Ще сте склонни да вярвате на всичко и на нищо. Някои ще работят по едно и също време безгрижно и инатливо в областта на взаимоотношенията.

Лъв

Преодолявате напрежение с лекост

Не всички, които през интервала ще застават покрай вас, са ваши другари. Имате подръжници, имате и бранители, само че не липсват недоброжелатели. Мога единствено да кажа, че се афишират в подобаващ миг. През всеки ден от интервала вие сте в положение да се справите със създаваните от тях усложнения с лекост. Вярно е, че няма да се разминете без напрежение, само че бързо ще забравите за него, когато разберете, че сте се разминали с по-сериозните спорове. По никой метод не преувеличавайте качествата си, не тикайте под носа на другите самочувствието си. Днес се нуждаете на първо място от спокойна атмосфера и време за реакция. А когато сте напрегнати, не сте съсредоточени. На всичко от горната страна, условия ви напрягат и е изцяло опция някои да се почувстват неразположени. Знайте, че не сте в добра обща кондиция и внимавайте.

Дева

Заложете на сигурното

Разумната и досетливата Дева. Тя е ваша благосъстоятелност. Нейните черти са почтени за обрисуването на вашия зодиакален портрет. Заобикалящите високо ги ценят и ви завиждат. Днес ще се опитат безогледно да си присвоят опит и мъдрост от тях и от вашето държание. По това кой по какъв начин се отнася към вас през тези дни, вие можете да разберете доста за връзките си. Не бихте постъпили рационално, в случай че се опитате да игнорирате този интерес или да се извършите, че по никакъв метод не се вълнувате от интереса им, нито от мнението им. Това доста бързо ще ви навлече неприятности. И вие ще знаете повода. Тогава ви остава да я отстраните отрано. Вкарайте в основата на своето държание обич и усеща. Дайте воля на това, което изпитвате. Заедно с еуфорията си давайте сметка, че има страсти и неща, които няма да се радват на продължителност. И въпреки всичко имат право на живот. 25 май е вашият повратен ден. Ако към този момент ви се е приискало да се върнете на земята и да заложите на сигурното, изберете тъкмо тази дата.

Везни

Не оставяйте бизнеса и страстите на самотек

Обществото се нуждае от вашата дарба да давате ясни, безапелационни и най-важното – обективни оценки и решения. Ще имате доста работа през интервала и ще би трябвало да си сътрудничите с близките. По никакъв метод не приемайте горните думи като опция да прехвърлите другиму дилемите. Характерът на интервала изисква да следите зорко тези каузи, обстановки и връзки, на които държите или разчитате. Без контрола ви нещата няма да се случват по стремежи метод. Независимо от натовареността ви на работното място, в бизнеса ли по линия на публичната ви активност, не оставяйте персоналните каузи и връзките на самотек. Контролирайте ги и отдалечено, до момента в който отсъствате от вкъщи си заради претовареност. Вие се нуждаете от напредъка в специалността и от възприятието за наличие на устойчиво, несъмнено пристанище зад стените на вашия дом.

Скорпион

Нова персона в кариерата ви

Не бъдете самоуверени до давност. Вие имате сили и качества да се справите със комплицираната обстановка, създавена от прехода от знака в символ на трите планети: Слънцето и Венера сменят тези дни своето небесно пристанище. Не спирате да се питате дали сте на прав път, дали напъните ви ще донесат упования резултат? При състояние, че не сте се подлъгали по нечие хвалебствие, което цели да ви подведе, ще вземете вярно решение. На 24 и на 25 май ситуацията, а и атмосферата ще се менят бързо и постоянно, а вие мъчно ще влизате в крайник с настоящите условия. Това не е толкоз ужасно. По-важното в тази ситуация е вашето внимание да е концентрирано върху детайлите, да сте внимателни при работа с режещи принадлежности и при шофиране. Преди да стигнете до този миг, има нещо значимо и значително, което може да промени нещата в делника, стига да го допуснете до себе си: нова персона носи нови хрумвания и заряд на вашия професионален живот. Огледайте ги.

Стрелец

Въздържайте се от рецензии

Не ви свърта на едно място. Делникът ви изтощава с неслучването на забавни събития или с битовизмите, които се натрупат, без значение от решението ви да вършиме нещата там по ексцентричен и креативен метод. Продължава да е все по този начин настояща тенценцията, изваждаща на напред във времето по значимост личността на индивида до вас. Това не е по усета ви. Оттук до появяването на недоразумения с друг темперамент няма да чакате дълго. Най-напрегнатите ви дни ще са при започване на интервала. На 24–25 май си наложете да сте по-въздържани в оценки и рецензии - спестявате си главоболия, а и си оставяте време за занимания за утеха. Толкова близко сте до лимита на услията си запазите успокоение, до момента в който другите изпитват нервите ви, че е по-разумно да се отдадете на уединение. В края на седмицата атмосферата се изпълва с нови планетни трептения и вие ще обръщате повече внимание на колегата и фамилните каузи.

Козирог

Изберете компромиса пред конфликта

Трябва да сте рационални. Обстоятелства, хора, събития ви провокират да реагирате импулсивно, прочувствено или да вземете решение, водени от парещите мисли в главата си. Много ще ви е мъчно през днешния ден да сте правилни на природата си. Прагматичният Козирог не харесва моментите на неконтролируем прочувствен поток и не желае тъкмо тогава да се демонстрира пред хора. А дните от 21 до 25 май са тъкмо такива. Имате вид да ги употребявате за по-леки и неизискващи цялостна централизация задания, както и да сгъстите дневната си работна стратегия, с цел да можете на мира да прекарате свободните часове като се посветите на фамилни каузи и домашни занимания. Спокойствието на тази атмосфера, дружно с нарочни грижи за здравето, ще създадат чудеса за напрегнатата ви душeвност. На 24 и на 25 май предпочетете компромиса в връзки пред нова борба.

Водолей

Стрес до 23 май

Днес животът ви е напълно е под властта на настроението. Вие желаете – нещата стават. Не желаете за ви забъркват в нещо и да ви вършат страна по даден проблем – нищо не се случва. Как го вършиме ли? Инатите се да примете непознато мнение и сте извънредно скептични по повод и на предложенията. Не може да се живее дълго нащрек. Ще се наложи да се съгласите с мен и заради още една причина. Мнозина се усещат изморени, други – нестабилни и в лабилна кондиция. Трябва да ви го кажа, с цел да ви подтикна сами да разпределите по този начин тежестите и отговорностите през седмицата, че да остава свободна част в програмата ви, която да употребявате по предопределение – за стабилизиране на здравето. Трябва да си дадете сметка, че 20, 21 и 22 май са мощно стресиращи дни. Вашето тяло и вашият дух са под натиска на събитията и под страха от неуспех или проблем. Време е да се отпуснете. След 23 май вашата обстановка демонстрира очевидно усъвършенстване.

Риби

Риск от обаян кръг

Продължавате да се вълнувате от събитията в близост. Ангажирани сте да обяснявате и да пояснявате на заобикалящите какъв брой е значимо човек да е последовател на избрана идея и да й се отдава. Към 23 май целите, които застъпвахте при започване на годината, към този момент ви наподобяват, даже би трябвало да ви наподобяват архаични. Не можете да го обявите ей по този начин. Искате да го извършите, както следва и търсите опора във вижданията на близките. 24 и на 25 май е добре да употребявате за синхронизирането на своите близкосрочни планове с тези на околните ви. Още повече, че характерът на астрологическите фактори в края на май разрешава да напредвате бързо там, където съсредоточавате напъните си. Тегли ви към тайнственото, непознатото, неразбираемото. Дано да не решите да употребявате тези свои мощ и дарба за разнищването на остарели разногласия и спорове. Така ще попаднете в обаян кръг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР