Планетата на успеха и големият благодетел Юпитер излиза от ретроградност.

...
Планетата на успеха и големият благодетел Юпитер излиза от ретроградност.
Коментари Харесай

Мислите от този ден могат да повлияят на вашето бъдеще

Планетата на триумфа и огромният покровител Юпитер излиза от назадничавост.

Луната е на луфт от 15:06ч до 18:34ч. Не купувайте и не предприемайте нищо значимо.

Луната е във водният знак Рак до 18:34ч

Луната ни дава нараснала сензитивност, доста елементарно може да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора ще се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще желаете да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и да се отпуснете.
Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

В 18:34ч Луната минава в символ Лъв.

Продължава 26 лунен ден от 01:51ч на 13 септември до 02:57ч на 14 септември

Този ден е комплициран, цялостен с провокации, съблазни и измами. Бъдете доста бдителни и деликатни. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Много сила отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, с цел да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се резервира успокоение и самоограничение. Енергията на деня наподобява на тресавище, в което може да потънете, увличайки ви с отрицателната си сила. Бъдете умерени във всичко.

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

26-ти лунен ден се смята за един от сериозните. При разногласия не се стига до положителни резултати. Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Бъдете внимателни – не допускайте надменност от ваша страна, защото може доста да загубите. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. Не се доверявайте на непознати. Ограничете общуването. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Не се предлага физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените пространства. Опасно е да се вадят зъби!

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.
Подстрижка и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.
27 безоблачен ден – В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Днес се отваря небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас и нашите мисли, дейности. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР