Планетата Меркурий е считана в митологията за посланика на боговете,

...
Планетата Меркурий е считана в митологията за посланика на боговете,
Коментари Харесай

ОТ 13.12 ПЛАНЕТАТА МЕРКУРИЙ ВЛИЗА В ОГНЕНИЯ ЗНАК СТРЕЛЕЦ

Планетата Меркурий е считана в митологията за посланика на боговете, млад и хубав, бърз и деен. Свързваме го с търговията, връзката, пътуванията, общуването, интелектуалната сила, мисленето, обмяната на информацията и разсъдъка.

Меркурий минава на 13 декември в най–оптимистичния и рискован знак в зодиака – Стрелец и ще остане там до 4 януари 2019 година.

Това ще ни накара да бъдем изключително любопитни, отзивчиви, настроени към развиване и уголемение във всяка една сфера от живота. Ще имаме цели и ще желаеме да ги реализираме.

През този интервал всички ние ще желаеме да знаем повече и повече, да се обогатяваме с нови познания и информация, скачащи от едното на другото. Дошъл е моментът, в който е уместно да се занимавате с обучение, образования, интелектуални действия, по тази причина не го пропускайте! Страстно предпочитание ще имаме да опознаем целия свят, да разкрием новите хоризонти пред нас, да разтеглим мирогледа си, в случай че до момента не сме съумели. Но на моменти това ще е много мъчно заради обстоятелството, че ще препускаме мощно от една тематика в друга и ще оставяме остарялата незавършена, с цел да преминем към новата. Единствено би трябвало да забавим малко темпото в усвояването на знанията си, с цел да се задълбочим в наученото и да извлечем изгода и да не вършим неточности. Силното възприятие за оптимизъм ще ни преследва.

Вярата ще бъде в този моментът до нас и няма да ни напуща. Ще гледаме самоуверено напред в бъдещето.

Период на идеализъм, мощно въображение в мислите ни.

Мисленето ни ще бъде бързо, извънредно философско и ще имаме огромна просторност в ценностната ни система. Ще се насочим към огромните си проекти и цели, единствено би трябвало да бъдем малко деликатни, с цел да не пропуснем момента, тъй като ще сме мощно настроени напред към бъдещето. За това най-добре би било да поработим над някои свои качества, като неизменност, самообладание, системност и работа с детайлите.

В изявленията си ще бъдем почтени, честни и открити, само че да не бързаме да споделяме първото, което ни е пристигнало на разум, тъй като няма да знаем дали е вярно, или не и дали няма да нараним небрежно някого. Ще ни би трябвало повечко такт и далновидност.

Много от нас ще се насочат към проучване на езици в този интервал, а това е с позитивен знак, други пък ще попътуват по света.

Благоприятен може да се окаже този интервал за Овена, Стрелеца и Лъва, само че в последна сметка всички можем да извлечем изгода от него, стига да желаеме.

Една част от нас ще се насочат към пускане на нови планове, а други от нас към довършването на някои забравени цели и задания.

Това е съвършен миг за водене на правосъдни каузи, за сключване на контракти, явяване на изпити.

Пожелавам ви да преследвате фантазиите си мощно и буйно, в никакъв случай не се отхвърляйте и продължавайте самоуверено напред! Вашият момент ще пристигна рано или късно! Вярвайте! Мечтайте! Действайте! Силата е вътре във вас!

Разгърнете капацитета си, вие го имате, дайте му криле да полети!

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 08888 99 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР