Планетата Марс влиза в знак Скорпион, където ще остане до

...
Планетата Марс влиза в знак Скорпион, където ще остане до
Коментари Харесай

Днес ще усетите енергиен подем

Планетата Марс влиза в символ Скорпион, където ще остане до 26 януари. Тук се явява шеф на този знак и ще се усеща като стопанин, само че това напълно няма да направи преноса лек. Марс е планета задоволително гореща, импулсивна, а Скорпионът е сложен знак.

Действията на мнозина ще се осъществят под натиска на мощни страсти и прекарвания. Хората могат да бъдат принудени да работят в желанието си за смяна или външни промени могат да дойдат в живота им и да ги принуждават да работят. Също по този начин, при подобен пренос може да се появи възприятие на тревога или чувството, че би трябвало да концентрирате цялата си сила за последващото й освобождение в вярната сфера.

Луната е в символ Дева от 01:10 ч. Времето когато се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък. Хората се трансформират в сходства на Шерлок Холмс, който единствено по няколко елементи може да възвърне цялата картина. Сега елементарно се реагира мигновено даже на на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и възприятието за дълг даже при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се трансфорат в почтени ангелчета. Подходящо за диагностициране, в този момент се слагат най-правилните диагнози. Това се отнася освен за хората, само че и за колите, така че в случай че ви се коства, че има нещо неправилно или някакъв проблем, самоуверено отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за главно разчистване на дома. Освен, че ще ви бъде елементарно да го вършиме, ще ви достави и наслаждение. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

21 лунен ден продължава до 23:39 ч. Това е ден на дейните дейности, на креативният напредък и ентусиазъм, единствено тогава може да се чакат положителни резултати. Удават се делата, в които вземат участие повече хора. Благоприятно време за всевъзможни пътувания, само че те би трябвало да са планувани авансово, а не при непринудено зараждащи решения. Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители.

Удачен ден – работата ще спори. В случай на потребност, може да разчитате на поддръжка. Хубаво е да си организирате любовни или другарски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни безредици. Ще усетите енергиен напредък. Усамотението не се предлага и в този момент то изключително ще тежи. Възможно е да получите забавни оферти.

Необходимо е да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и подсилване на тялото с потребна храна. Да се заобикалят артикули, които натоварват черния дроб като алкохол, салами, мазна храна, артикули съдържащи животинска лой и раздразнението.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона. Към тълкуването също би трябвало да се одобри креативен метод, да не се приема всичко безусловно. Образите е належащо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като спокоен шепот.

21-и лунен ден – знак: Кон, стадо коне, летяща каляска - Родените в 21-лунен ден са благородни и обективни по натура, отстояват високи идеали. Много мъчително възприемат несъвършенството на света. Присъщи са им героична лоялност и същинско геройство. Те са целеустремени, търпеливи и работливи. Имат явен разум. Някои могат да станат доста високомерни и надменни горделивци, а други безстрашни рицари, подготвени да се притекат на всеки на помощ, да пазят по-слабите. Често се държат сдържано, от време на време студено, защото мъчно демонстрират своите усеща. Стараят се да се прикриват зад маската на непрозрачност и безразличие, само че надълбоко в душата си са доста буйни. Ако не се развиват духовно, от тях могат да произлязат подлеци, за които задачата оправдава средствата.

Препоръчва им се да се занимават със спорт, бойни изкуства, йога, само че да внимават с натоварването. Не би трябвало да ядат доста тежки и мазни храни. Полезни за тях са алените зеленчуци, плодове и ягоди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР