Планетата е като потъващ кораб и само супергерой може да

...
Планетата е като потъващ кораб и само супергерой може да
Коментари Харесай

Край! И Хал Дрого се сбогува с брадата си

Планетата е като потъващ транспортен съд и единствено супергерой може да я избави. А Джейсън Момоа, или както е по-познат – Хал Дрого и Аквамен, жертвоготовно поема руля, с цел да ни избави от пластмасата и всичко останало, което тегне над бъдещето. Обръсва величествената си брада, с цел да ни покаже кой е капитанът и да насочи вниманието ни не към обстоятелството, че си беше по-добре с брада, а че има по-важни неща за разискване.

„ Довиждане, Дрого! “, споделя той във видеото, запечатало този повратен миг за света в Инстаграм.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on Apr 17, 2019 at 9:44pm PDT

 

„ Исках да направя това, с цел да осведомявам, че пластмасата убива планетата “, изяснява, до момента в който бръсне брадата си. „ И мисля, че имам решение. “ И какво е това решение? Нова гама алуминиеви кутии, изяснява Момоа.

„ 75% от алуминия, който в миналото е бил употребен, е към момента в циркулация и 100% се рециклира. Така че пиете от кен и до 60 дни той се връща. “



Докато довърши брадата, към този момент сме забелязали, че има и някакъв различен човек, който прави същото на фона на изящен необитаем пейзаж. Разбрахме и че алуминият може да замести пластмасата, а той идва от Ball Corporation, които ще пълнят кенове с вода.

Факт е, че сме закъсали, а Аквамен няма брада към този момент. 2,4 милиона гледания и светът е избавен.


Кажете " Сбогом! " и на брадите на тези момчета
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР