Планетариумът в Смолян се включва в инициативата Денят за вас“

...
Планетариумът в Смолян се включва в инициативата Денят за вас“
Коментари Харесай

Редица забележителности в Смолян с безплатен вход през януари

Планетариумът в Смолян се включва в самодейността „ Денят за вас “ на 18-ти януари с „ Пътешествие в Космоса “ от 11 часа, „ Пътуване към Слънцето “ в 15 часа и „ Легенди за съзвездията “ в 16,30 часа.
Инициативата е част от акцията на Министерството на туризма „ Естествено в България “, която в съдействие с бизнеса и локалните управляващи подкрепя развиването на вътрешния туризъм. Реализацията й стартира в общините, които имат условия за развиване на зимни спортове и планински туризъм.
Предвижда се редица емблематични туристически забележителности в Смолян да са с вход свободен, а в същия ден в общината ще бъде маркиран и Световният ден на снега.
Освен планетариума в третата събота на януари всички посетители и поданици на града ще могат да посетят без такса Регионалния исторически музей „ Стою Шишков “ и Художествената изложба.
Целта на този план е да се привлекат повече туристи, които да се срещнат с културно-историческите забележителности, бита и атракциите в района. Така ще бъде надграден и обогатен главният зимен туристически артикул и ще се сътвори цялостна услуга, отговаряща на разнообразните потребности на посетителите, изясняват от планетариума.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР