Планът за възстановяване и устойчивост не е достатъчно амбициозен. Това

...
Планът за възстановяване и устойчивост не е достатъчно амбициозен. Това
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Надявам се да възстановим Планът за устойчивост

Планът за възобновяване и резистентност не е задоволително упорит. Това съобщи в служебният вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов в ефира на Българска национална телевизия.

Той посочи, че в други страни проектите са развити първоначално като макрорамка, след което от обособените по-специфични по ресори министерства и специалисти. А тук по думите му този метод не е изцяло спазен.

" Има отворени въпроси, т.е., механически неизправности, които службите на Европейска комисия неофициално ни посочват, че не са подготвени . Т.е., той в настоящия си тип не е подготвен, а в това време ние желаеме да го подобрим ", разяснява Пеканов.

Служебният вицепремиер добави, че някои от рецензиите са, че в областта на декарбонизацията нямаме задоволително упоритост, заложените планове не са задоволително и не са задоволително ефикасни. Според него въпреки това, в обществената сфера също може да има усъвършенстване.

Служебният вицепремиер добави, че някои от рецензиите са, че в областта на декарбонизацията нямаме задоволително амбици я, заложените планове не са задоволително и не са задоволително ефикасни. Според него въпреки това, в обществената сфера също може да има усъвършенстване.

Той беше безапелационен, че е почнала доста интензивна работа и всеки ден се организират срещи. Има един доста внимателен баланс сред това да се опитаме да подобрим още Плана, само че и да не се забавяме доста, да се опитаме допустимо в най-кратък период той да е подготвен. В рамките на този длъжностен кабинет ще се опитваме той да е подготвен, сподели още Пеканов.

Именно стана и мотив за първите разправии в новия парламент, защото депутатите викаха два пъти и чакаха премиера в пленарна зала. Борисов по този начин и не се яви - а, а вторият път влезе за незабавна интервенция в болница.

Във лайф Банкя Борисов и членовете на ГЕРБ, които бе поканил направиха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР