Планът на коалицията да оцелее до 2021 година не ми

...
Планът на коалицията да оцелее до 2021 година не ми
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Планът на коалицията да оцелее до 2021 г. не е реалистичен

Планът на обединението да оцелее до 2021 година не ми се вижда реален, надали ще оцелее след 2019 година, когато ни чакат два типа избори. Това предвижда социологът Андрей Райчев пред БТВ.

Обективно нищо не приказва за предварителни избори, само че субективно има едно възприятие, че работата е към привършване, посочи социологът.

Той предвижда още в конфликта сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов победител ще е Радев, както постоянно преди този момент се е случвало. С всяко удряне по Радев Борисов се доближава до своя политически край – до предварителни избори, счита Райчев.

Българските президенти вършат две неща събарят премиера и след това си вършат партия, която не съумява, разяснява социологът.

Той дефинира като цялостни нелепости изказванията, че срещата сред Ахмед Доган и американския дипломат Ерик Рубин е, с цел да се смъква Борисов. Според Андрей Райчев Съединени американски щати са обезпокоени от протичащото се в Турция и имат потребност от непоклатимост в България и наличие, а без Движение за права и свободи непоклатимост не може да има.

„ Доган припомня, че е основен фактор и без него не може. Той не позволи взаимозависимост на България от Турция и не позволи ислямизация ”, сподели още Райчев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР