Пламенна екологична активистка, чувствителна към Пътуването към устойчив лукс, първата

...
Пламенна екологична активистка, чувствителна към Пътуването към устойчив лукс, първата
Коментари Харесай

Марион Котияр проектира колекция бижута за Шопар - slava.bg

Пламенна екологична активистка, сензитивна към Пътуването към резистентен разкош, първата международна стратегия в партньорство с Eco-Age, преследвана от Chopard от 2013 година, Марион Котияр излезе с концепцията да сътвори комплект бижута, който да въплъщава както нейния жанр, по този начин и персоналната й концепция за виновна бижутерия.

Тя пожела да показа този план с дългогодишната си другарка Каролин Шойфеле, съпредседател и живописен шеф на Chopard, която незабавно се съгласи да посвети своите ателиета за такава цел. По този метод носителката на Оскар буйно се хвърли в този план, който отразява по-справедливата еко форма на разкош.

Колекцията Ice Cube на Chopard е въодушевена от графичните форми и духа на рокендрола. Тя включва творения от сертифицирано от Fairmined злато и диаманти, отговарящи на най-високите интернационалните критерии.

Създадени бяха пръстен и седем обеци. Както изясни френската актриса: „ Chopard ме съпровожда от дебюта ми като актриса и споделям уговорката на Каролин Шойфеле към етиката, тъй че това ново съдействие е превъзходен метод за в допълнение подсилване на връзките сред нас “.

Виж фотоси!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР