Пламен Русев е мъжът, който на 27 ноември уби зверски

...
Пламен Русев е мъжът, който на 27 ноември уби зверски
Коментари Харесай

Истински срам за държавата! Изродите от бандата на Рочата колят из бургаските улици, а прокуратурата и МВР ги закрилят

Пламен Русев е мъжът, който на 27 ноември умъртви свиреп престъпно проявения Иван Ангелов посред Бургас, употребявайки нож, с който намушка жертвата си цели 10 пъти. Той обаче е задържан чак едно денонощие по-късно, макар множеството свидетелски показания и записите от камерите на Инвестбанк.

Причината за всичко това е, че Русев е изтъкнат член на бандата на ножарите, известна като бандата на Рочата. Това са хора, които избиват с ножове хора из Бургас и покрайнините, а претекстовете им са от най-различно естество – от търговия с дрога до най-обикновени спречквания на улицата.

Едно от най-известните покушения на бандата на Рочата е в созополска дискотека. Убийците нахлуват в нея, пребиват свирепо трима охранители и чупят инвентар за хиляди левове. За случая се схваща от някогашния кореспондент на „ Господари на ефира “ Христо Бардуков, който по това време е шеф на дискотеката. Осъден обаче е единствено Георги Джендов, който е втори братовчед на Митьо Очите, а Русев и Рочата се измъкват с условни присъди.

Вследствие на рушвети и връзки в прокуратурата и Министерство на вътрешните работи бандата – палач съумява да се измъква безнаказана след всяко закононарушение. Освен Рочата и Русев, от тежки санкции са се измъквали още Атанас Майсторов – Татуиста, Красимир Димитров – Кръвчицата и Желю Желев – Президента (с прякор от починалия български президент).

Обвинението, което прокуратурата в Бургас е повдигнала на Пламен Русев за убийството на Иван Ангелов, е неуместно и цели той още веднъж да се измъкне от пандиза. То е по член 115 от Наказателен кодекс, който гласи, че закононарушението е осъществено в положение на афект и за него се плануват до 10 години затвор. Истинското обвиняване би трябвало да бъде по член 166 от Наказателен кодекс, съгласно който убийството е осъществено по хулигански подбуди и по изключително нечовечен метод. Тогава и присъдата ще е по-дълга.

Това, че Пламен Русев се измъква всякога от управляващите, не е по никакъв начин инцидентно. Зад всичко това стоят парите на татко му, който има авторитетна строителна компания, а част от бизнеса си към този момент е трансферирал на сина си. Така парите непрекъснато измъкват Русев от пандиза и един потвърден палач продължава да се разхожда по българските улици, всявайки боязън и смут у минувачите.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР