Пламен Петков положи официално клетва за кмет на община Чипровци.

...
Пламен Петков положи официално клетва за кмет на община Чипровци.
Коментари Харесай

Пламен Петков официално започна втория си кметски мандат в Чипровци

Пламен Петков постави публично клетва за кмет на община Чипровци. На тържествена сесия регионалният шеф на Монтана Росен Белчев му подари конституцията на Република България.
С химна на страната стартира първата сесия на новия общински съвет, а след тържествената литургия регионалният шеф Росен Белчев се обърна към присъстващите с думите:
„ Ние би трябвало да сме настроени положително и да гледаме в бъдещето с вяра, да работим доста, с цел да превърнем нашите обитаеми места в по-добри кътчета за живот. “
11-те съветници и кметицата на Превала Валентина Стефанова поставиха клетва. След скришен избор локалният парламент поддържа още веднъж Цветана Замфирова за ръководител на общинския съвет. Избраният за втори мандат кмет на община Чипровци Пламен Петков също постави клетва.
„ С тази поддръжка, която получих- над 77%, получих навсякъде доверие. Това е и доста добре, само че и огромна отговорност. Надявам се, че ще оправдая доверието на хората и на всички мои гласоподаватели. Благодаря на всички, които ме поддържаха “, сподели кметът Пламен Петков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР