Пламен Николов се е заел с функциите на помощник-треньор. Той

...
Пламен Николов се е заел с функциите на помощник-треньор. Той
Коментари Харесай

Синя легенда помага на Люпко Петрович в Литекс

Пламен Николов се е заел с функционалностите на помощник-треньор. Той оказва помощ на положителния си другар Люпко Петрович в Литекс.

75-годишният сръбски експерт се завърна в България при започване на годината и стана състезателен шеф на ловчанлии, а от този месец към този момент е и старши треньор на оранжевите. В момента той работи взаимно с някогашния ментор на отбора Андрей Андреев, който остана в щаба, а към него се причисли и Пламен Николов.

Новото треньорско управление дебютира с победа с 1:0 над Добруджа в Ловеч. Утре оранжевите гостуват на третия в класирането Крумовград, като задачата е оставане на отбора във Втора лига.

Двамата с Люпко Петрович са в отлични връзки след престоя на сръбската легенда отпред на Левски. Бившият капитан на сините изпълняваше ролята на скаут при втория престой на треньора отпред на столичани през 2016 година, само че след завръщането на Станимир Стоилов отпред на отбора при започване на септември 2021 година ветеранът бе освободен.
 Сашо Ангелов: На Люпко Петрович би трябвало да му мием краката и да му пием водата
Сашо Ангелов: На Люпко Петрович би трябвало да му мием краката и да му пием водата

" Чест и почитания за него ", сподели още той

Заедно с него си потеглиха още Георги Тодоров, Валери Греков, Валтер Рудолф и Ивайло Петров.

" Информираме ви, че с оглед финансовото положение на клуба и усъвършенстване на бюджета на ПФК Левски за сезон 2021/2022 година се закрива позицията " състезателен уредник " (скаут) в клуба ", оповестиха тогава от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР