Пламен Младеновски се отказва от номинацията на ГЕРБ за председателския

...
Пламен Младеновски се отказва от номинацията на ГЕРБ за председателския
Коментари Харесай

Младеновски отказа да оглави КЕВР

Пламен Младеновски се отхвърля от номинацията на ГЕРБ за председателския пост в Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР). Това заяви ръководителя на енергийната комисия в Народното събрание Валентин Николов в профила си във Фейсбук.

“Здравейте другари! За мое най-голямо страдание, Пламен Младеновски съобщи, че ще се отдръпна от процедурата за избор на ръководител на КЕВР! Неговите претекстове са: наложеното мнение в обществото, че изборът ще бъде сбъднат нагласено, а не на база неговите експертни качества! Пожелаваме триумф на Пламен! Ще бъде стартирана нова Процедура! ”, написа Николов.

Припомняме, че подозренията, че председателският пост се гласи за съответен човек се появиха, откакто ръководещите понижиха условията за претендентите – съответно за стаж. Николов отговори на тези обвинявания с нуждата да се разшири кръга на претендентите и да се даде път на младите, написа economic.bg.

При стартирането на процедурата се спекулираше, че ГЕРБ желаят да сложат на председателския пост точно Пламен Младеновски, който сега е шеф на дирекция " Електро- и топлоенергетика " в енергийния регулатор. В последна сметка той беше единственият претендент – останалите партии не дадоха свои оферти до приключването на крайния период. Сега ще стартира нова процедура.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР