Пламен Константинов стана първият български треньор, който спечели титлата на

...
Пламен Константинов стана първият български треньор, който спечели титлата на
Коментари Харесай

В Новосибирск мечката е по-страшна от вируса

Пламен Константинов стана първият български треньор, който завоюва купата на Русия отпред на тим. Неговият Локомотив (Новосибирск) беше провъзгласен за първенец, откакто Суперлигата беше спряна.

" Един от състезателите на неприятелски тим се разболя и федерацията беше принудена да спре шампионата преди последните четири мача от финалната част. Така се взе решение първенецът да се дефинира от постоянния сезон, който се бе изиграл изцяло.

 Когато има проблеми, едни от най-засегнатите браншове са спортът и просвета. Очаквам идващите две години да са проблематични. Не виждам добра страна в протичащото се около олимпиадата ", сподели Пламен Константинов в предаването " На кафе " по NOVA.

" При нас към момента е по-вероятно да те изяде мечка, в сравнение с да се заразиш с ковид.

Тук има един формален положителен случай. Моето пояснение е логическо, без да съм вирусолог.

Първото е, че няма поток от туристи, най-малко при нас. Второто е обвързвано с климата. Вирусите по принцип мъчно оцеляват на слънце и в изсъхнал мраз.

Сигурно със забавяне ще пристигна болестта, със стопляне на времето ще се стопят снеговете и ще се повиши влажността, което ще докара и до повишаване на % със инфектирани. За град, който е трети по население в Русия с 1,6 милиона, е малко нелогично да е единствено един инфектиран ", сподели.Пламен Константинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР