Пламен Константинов изведе Локомотив Новосибирск преди няколко дни до първа

...
Пламен Константинов изведе Локомотив Новосибирск преди няколко дни до първа
Коментари Харесай

Пламен Константинов: В Сибир работят по ваксина за коронавируса

Пламен Константинов изведе Локомотив Новосибирск преди няколко дни до първа историческа купа в Суперлигата на Русия. Бившият селекционер на националния тим на България приказва за обстановката сега.

“За първи път вкарват нещо като полу-карантина и една седмица ще е неработна. Ситуацията е радикално друга в Москва и другите райони. Местните управляващи имат избрани пълномощия да вкарват разнообразни ограничения. Сега единствено в Москва и Санкт Петербург се вкарват най-строги ограничения. Мисля, че към този миг, обстановката е контролируема. Превенцията е значима в този момент”, съобщи Пламен Константинов във видео изявление в предаването на “На кафе” по Нова телевизия.

“Работят ли съветските учени за справяне с тази обстановка? Мисля, че работят интензивно за намиране на ваксина против ковид. Както и да се конкретизират какви препарати работят против тази болест. В Новосибирск се намира една от двете най-големи лаборатории в света, в която се съхраняват всички варианти, на всички известни вируси в света. Другата е в Съединени американски щати. Тук ще се работи за създаване на ваксина и медикаменти против коронавируса”, добави българският старши треньор на първенеца на Русия Локомотив Новосибирск.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР