Пламен Константинов бе уволнен като селекционер на мъжкия ни волейболен

...
Пламен Константинов бе уволнен като селекционер на мъжкия ни волейболен
Коментари Харесай

Уволниха Гибона от волейболния национал

Пламен Константинов бе уволнен като селекционер на мъжкия ни волейболен народен тим. Договорът на експерта, прочут и с прозвището Гибона е бил преустановен, оповестиха от федерацията. Раздялата с Константинов идва след 9-ото място на България в крайното класиране на международното състезание, на което страната ни беше хазаин взаимно с Италия.
Ето и формалното известие на БФ Волейбол, написано напълно съгласно образците на зрелия соц:

" След довеждане докрай на международното състезание по волейбол президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров се срещна с треньора на националния тим Пламен Константинов. Двете страни разискаха представянето на националния тим и с цел да бъдат свободни в своята преценка за възможна бъдеща взаимна работа взеха решение да завършват договорните си взаимоотношения към този миг.

Окончателните заключения и оценки ще бъдат направени на по-късен стадий, когато Управителния съвет на БФВ ще прегледа докладите на Пламен Константинов и неговия щаб, и на треньора на женския народен тим Иван Петков, след приключването на международното състезание по волейбол за дами в Япония.

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела триумф на Пламен Константинов в работата му в Русия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР