Пламен Камбуров бе най-бърз в квалификацията на писта Серес. Състезанието

...
Пламен Камбуров бе най-бърз в квалификацията на писта Серес. Състезанието
Коментари Харесай

Камбуров на полпозишън на писта Серес

Пламен Камбуров бе най-бърз в квалификацията на писта " Серес ". Състезанието на гръцкото трасе е финален кръг от българския народен шампионат на затворен маршрут и писта.

" Мисля, че тракденят, който изкарах предишния уикенд тук, на " Серес ", доста ми оказа помощ ", разяснява водачът, който ще започва от първа позиция в днешната конкуренция.

Камбуров, който се състезава с Mitsubishi Lancer Evo IX, и екипът му ще създадат последни разяснения по настройките на автомобила през днешния ден. В момента не е напълно ясно какво ще е времето.

Втори ще започва Иван Влъчков. 19-годишният водач на Дамасцена Алба си обезпечи купата в Туринг след победа в предния кръг на Дракон, а в този момент прави дебюта си измежду най-бързите машини с българския автомобил Sin Car R1 на Росен Даскалов.



Трети остана Константин Маршавелов с Mitsubishi Lancer Evo X, който получи щета в колата в първата сесия. В нея най-бърз бе Влъчков.

Четвърто време реализира Цветан Илиев, който също кара със Sin Car R1 за Дамасцена Алба. Той се показа доста добре, като не е карал в съревнование на писта от 2012 година насам, а в последните години се подвизава в картинга в клас KZ.

В Туринг в отсъствието на Влъчков полпозишънът взе Станислав Паришков от Дианел Рейсинг с Opel Astra. Той изпревари с 2.429 сек Давид Будев от Влъчков Рейсинг с Honda Civic. Трети остана състезателят на домакините Лазарос Скулариотис, следван от Стоян Апостолов с Honda Civic.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР