Пламен Георгиев, бивш председател на КНКОНПИ, разкри в интервю за

...
Пламен Георгиев, бивш председател на КНКОНПИ, разкри в интервю за
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: От 5 месеца има заплахи срещу мен


Пламен Георгиев, някогашен ръководител на КНКОНПИ, разкри в изявление за „ Събуди се “ по Нова телевизия, че към този момент над 5 месеца върви с защита от НСО.

Заплахите, разкри той, са анонимни и са от време преди експлоадирането на абсурда с жилището му.

Георгиев отхвърли изрично, точно те да са причина той да подаде оставка.

Бившият началник на КНКОНПИ разяснява инспекциите, които са му били направени от Национална агенция за приходите. „ Всеки един ден са оценени в границите на 6 години “, изясни той.

На въпрос за какво е подал оставка в последния работен ден на Народното събрание, Пламен Георгиев разкри, че е чакал да излезе акта на Национална агенция за приходите, тъй като е желал да бъде чист. Иначе, показа той, преди този момент още е решил да го направи, след разискване на тематиката със фамилията му.

„ Първата причина да подам оставка беше фамилията ми. То беше подложено 4 месеца на неповторим тормоз. Детето ми не можеше да излезе, тъй като пред вратата стояха кореспонденти, дронови ни снимаха “, описа Пламен Георгиев.

„ Лъжи заран, обед и вечер се приказваха по мой адрес. Една от тях е, че съм купил на ниска цена жилището. Това не е правилно – по 1000 евро на квадрат съм платил. Близо 300 000 лева съм дал, тъй като имах спогодба със притежателя да поема разноските по прехвърлянето му. Сега имам заем “, сподели той. Относно терасата, Георгиев изясни, че още 2005 година постройката е проектирана по този начин, че да не може да има различен гражданин от блока достъп до нея.

На въпрос редно ли е било да си купи парцел във времето, когато е бил на висок пост, Пламен Георгиев изясни, че тогава е имал потребност, тъй като 2017 година се е родил дребният му наследник и към този момент е имал младеж на 17 години.

Бившият началник на КНКОНПИ показа още, че не мисли, че е сбъркал морално с нещо, а единствено с връзката си с медиите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР