Пламен Донев обяви групата за мача от 1/8 финала за

...
Пламен Донев обяви групата за мача от 1/8 финала за
Коментари Харесай

Мартин Луков се завърна в групата на Дунав

Пламен Донев разгласи групата за мача от 1/8 финала за Купата на България против ФК Струмска популярност, който ще се играе през днешния ден 24.10.2017 година от 18:00ч на Градски стадион Русе. Впечатление прави, че в групата попадна до скоро контузеният вратар на „ драконите “ Мартин Луков, който към този момент тренира на 100% със своите съотборници. Напомняме, че Луков претърпя интервенция през месец април тази година, във връзка разкъсване на предна кръстна връзка на дясното коляно. Възстановяването продължи шест месеца, под надзора на доктор Ивайло Якимов.

Другото забавно име, което попадна в групата на Дунав е юношата на клуба Благовест Ленков. Благо се състезава в тима на Дунав, който взе участие в Елитна юношеска група на България до 19 година (U19) и играе на поста ляво крило. Старши треньора се надява, че при удобно развиване на нещата, юношата на клуба ще получи късмет за дебют в професионалния футбол.

Ръководството припомня, че билети ще се продават през днешния ден на Градския стадион след 15:00ч. а фенове ще се позволяват след 16:00ч. Първа лига 13 кръг, петък 20 октомври  Дунав 0:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР