Пламен Донев, който изведе отбора на Дунав (Русе), изказа мнението

...
Пламен Донев, който изведе отбора на Дунав (Русе), изказа мнението
Коментари Харесай

Донев: Постепенно всичко ще си дойде на мястото в Дунав

Пламен Донев, който изведе тима на Дунав (Русе), изрече мнението си след тъждество с Ботев (Враца). Двата отбора не съумяха да си отбележат попадения, като домакините от Враца бяха по-настойчиви в дейностите си.
 Ботев (Враца) - Дунав (Русе) @@@
" Смятам, че всяка среща е значима, ние бяхме пристигнали за точката и я взехме. С тези точки тимът ни ще остане в елита. Планът ни беше първоначално да стартираме по-агресивно с по-сгъстена отбрана и той се извърши. Макенджиев избави всичко и в случай че имахме малко повече експанзия в нахлуване щяхме да победим, само че имаме лимитирана аварийна пейка и нямаше по какъв начин да влезе някой със свежи сили.

Царско село ни е комфортен съперник, считам, че другата седмица ще реализираме победа, въпреки и минимална. Ситуацията в клуба се възстановява. Новото управление изплати суми. Постепенно всичко ще си пристигна на мястото. Благодарение на това, че има положителни хора, които в тези тежки времена извадиха пари, тимът се избави. Оцеляването за в този момент е най-важно. При едно отпадане всичко ще завърши, само че с днешната си игра, футболистите вдъхнаха убеденост както в управлението, по този начин и във почитателите ", съобщи Донев. efbet Лига 1 кръг, понеделник 6 юли  Ботев (Враца) 0:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР